Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch 0.8
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
fanbarcy1926
Witajcie!
posiadam patch PESEdit.com_2010_Patch_0.8_all-in-one Po rozpakowaniu instaluję go i gdy instalacja sie zakonczy wchodze do gry. Tam jednak poprawione są jedynie nazwy drużyn, koszulki, flagi, znaczki są bez zmian a nawet te nieprawdziwe co były np. Polski jest koszulka PESa. Jak nalezy poprawnie zainstalować ten patch by wszystko było OK???

Pozdrawiam
Barley
A zainstalowałeś wcześniejszy patch 0.6? Jest on niezbędny do działania 0.8
krzychu92
CYTAT(Barley @ Nov 17 2009, 17:07) *
A zainstalowałeś wcześniejszy patch 0.6? Jest on niezbędny do działania 0.8

Jak All-in-one to znaczy, że poprzednie wersje też są. Można to instalować na czystego pesa i powinno działać. A jeśli chodzi o instalacje to otwierasz np winrarem, instalujesz do folderu z grą i odpalasz za pomocą ikonki PESEdit patch, która powinna pojawić się na "pilpucie". Ewentualnie wcześniej możesz odpalić plik BAL, który pojawił się w folderze z grą i możesz też się upewnic czy dobrze wszystko zainstalowało się wchodząc w kitserver i uruchamiając plik setup. na wszelki wypadek mozesz dac REMOVE, a następnie INSTAL. Powinno wszystko działać. Mi bynajmniej działa. Mam nadzieję, że pomogłem smile.gif
fanbarcy1926
Dokładnie jak napisałeś tak zrobiłem. Wchodze w gre przez nowa ikonke z pulpitu i wszystko to samo. Instalowałem Patcha na czystego PESa. Natomoast gdy nacisne na ikonke BAL w folderze gry wychodzami 2 wiersze"

D:\Program F\Konami\PES2010>ren "kitserver\pesedit\img\dt04.img\unnamed_12.bin" "unnamed_12_1.bin"
drugi raz taki sam wiersz pod spodem itrzeci z kolei
D:\Program F\KONAMI\PES 2010>pause
Aby kontynuować nacisnij dowolny klawisz...

Może to jest jakiś błąd???
Mazix
mam to samo ... drużyny które nie miały oryginalnych strojów np. Chelsea po instalacji patcha ma stroje biało czerwone z herbem PESa ... uruchamialem setupy, plik BAL w folderze z grą instalowałem patrze 0,4 0,6 i 0,8 i nadal to samo ... wcześniej działało po formacie już nie działa ... ani na XP ani na 7

zrobiłem reinstal gry tym razem nie sciągałem kitservera bo był on w patchu (chyba) i wszystko działa wink.gif
Prytos
Trzeba sie upewnic czy kitserver jest zainstalowany i jest w folderze z gra oraz ze podmienilo OFa w moich dokumentach wtedy bedzie wszystko jak nalezy. Po co w ogole interesujecie sie tym plikiem BAL jak nie wiecie do czego sluzy, zmienia on nazwe jednego bina aby mozna bylo grac 2 bundesliga w ML.
Kozak
CYTAT(Prytos @ Nov 18 2009, 11:12) *
Trzeba sie upewnic czy kitserver jest zainstalowany i jest w folderze z gra oraz ze podmienilo OFa w moich dokumentach wtedy bedzie wszystko jak nalezy. Po co w ogole interesujecie sie tym plikiem BAL jak nie wiecie do czego sluzy, zmienia on nazwe jednego bina aby mozna bylo grac 2 bundesliga w ML.

Nieprawda, ten plik trzeba uruchomić przed rozpoczęciem każdej gry w ML i BaL, bo inaczej zespoły 2. Bundesligi będą tam zajmować połowę Primera Division. Należy uruchomić ten plik, włączyć grę i po zapisaniu nowo rozpoczętej gry w ML lub BaL wejść w okno wiersza poleceń z pliku BAL.bat (wcześniej nic z nim po uruchomieniu nie robimy) i wcisnąć dowolny klawisz. Przy wczytywaniu aktualnej gry już nic nie trzeba robić.
fanbarcy1926
Niestety wszystko zrobiłem jak należy, ściągnałem nawet powtórnie ten sam Patch. Nadal jak u kolegi koszulki pozostają PESa tam gdzie nie były prawdziwe, nadal bez emblematów...

W takim razie jest jakiś porzadny patch byleby mi zmienił OFa, koszulki i emblematy. Wiecej nie potzrebuje. Bardzo proszę o link. Z góry dzięki i pozdrawiam.
d-note
Też miałem podobne problemy. Ściągnij najnowszą wersję kitservera i podmień pliki ze starego, na nowego. Później zainstaluj nową wersję kitservera i wszystko powinno działać.
DżuDżu
Jest do tego patch'a Crack ?
Prytos
CYTAT(Kozak @ Nov 18 2009, 17:42) *
Nieprawda, ten plik trzeba uruchomić przed rozpoczęciem każdej gry w ML i BaL, bo inaczej zespoły 2. Bundesligi będą tam zajmować połowę Primera Division. Należy uruchomić ten plik, włączyć grę i po zapisaniu nowo rozpoczętej gry w ML lub BaL wejść w okno wiersza poleceń z pliku BAL.bat (wcześniej nic z nim po uruchomieniu nie robimy) i wcisnąć dowolny klawisz. Przy wczytywaniu aktualnej gry już nic nie trzeba robić.

U mnie bez uruchamiania BAL Primera Division jak i pozostale ligi sa ok...
Kozak
To pewnie masz starą wersję patcha, w której nie ma jeszcze 2. Bundesligi.
misiaq
tez mam problem ze strojami ;/ wszystkie druzyny z nie oryginalnymi maja te same , co robic? reinstalowalem pesa , zainstalowalem pacz na czystego i nie pomoglo tez , jak wchodze na kitserver i setup wyskakuje mi komunikat ERROR setup filed to install kitserver 2010 verify that the executable is not read-only and try again
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.