jurinho
Nov 14 2009, 21:01
Mam pytanko dotyczace formy pilkarzy czyli strzalek przy nazwisku.
Jak bezposrednio wplywaja one na gre???
krzychu92
Nov 14 2009, 21:30
Jest znaczna rożnica. Nawet miedzy strzałką zieloną, a strzałką czerwoną w górę. Jak mój napastnik ma czerwoną strzałkę w górę to cięzko go zatrzymać, a do siatki wpadają bramki czasem z niezłych pozycji. Za to jak ma fioletową to byle co go zatrzymuje i momentami nawet nie potrafi dobrze przyjąć nie mówiąc o strzelaniu gdy jest sam na sam. Potrafi przestrzelic nawet na pustą bramkę z 6 metrów. Różnica jest spora dlatego ja się staram nie wystawiać zawodników z niebieską, a już szczególnie fioletowa strzałką. Jeśli mam kogoś z zieloną i kogoś gorszego, ale z np pomarańczową czy czerwoną strzałeczką to zawsze wystawiam tego z lepszą formą. No może poza bramkarzem bo 95 overal i zielona strzalka przemawia do mnie duzo bardziej niż 70 overal i czerwona xD
jurinho
Nov 14 2009, 21:40
Czyli mam rozumiec ze forma obniza badz podnosi poszczegolne umiejetnosci pilkarzy jak sila, przyspieszenie, sila strzalu, itd?
krzychu92
Nov 15 2009, 09:53
Nie widać tego w statach, ale tak jest.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.