Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Okno transferowe w Pes 2006
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
luki004
Witam . Chciałbym kupić sobie zawodników w Pes 2006 a nie wiem gdzie znajduje się Okno Transferowe . Proszę o pomoc ponieważ jestem w te rzeczy kiepski. Pozdrawiam luki004
chesterlp
wink.gif
Wchodzisz w Edit/Register Player.
Jeśli chodzi ci o kłuby to .... juz chyba wiesz gdzie smile.gif cool.gif
Tomaszzz
A tu nie chodzi o ML? Bo gdyby chodziło o uaktualnienie składów to pytanie raczej by tak nie brzmiało...
chesterlp
CYTAT(Tomaszzz @ Nov 19 2009, 19:17) *
A tu nie chodzi o ML? Bo gdyby chodziło o uaktualnienie składów to pytanie raczej by tak nie brzmiało...

Sorka Tomaszzz ale jestem nowy wink.gif
Chyba Masz racje biggrin.gif
CR9
wchodzisz w negocjacje dalej pojawia ci sie :
wyszukaj,lista,moja druzyna i 2 inne opcje wybierasz wyszukaj dalej pokazuje ci sie wyszukanie zaawansowane potencjalne wyszukiwanie wyszukiwanie talentow narodowosci itd wybierasz cos naciskasz jakiegos zawodnika dajesz złoz oferte i wykładasz kaske biggrin.gif
Tomaszzz
CYTAT(CR9 @ Nov 20 2009, 18:15) *
wchodzisz w negocjacje dalej pojawia ci sie :
wyszukaj,lista,moja druzyna i 2 inne opcje wybierasz wyszukaj dalej pokazuje ci sie wyszukanie zaawansowane potencjalne wyszukiwanie wyszukiwanie talentow narodowosci itd wybierasz cos naciskasz jakiegos zawodnika dajesz złoz oferte i wykładasz kaske biggrin.gif

A nie sądzisz, ze kluczowym pytaniem jest tu kiedy jest te okno, a nie jak wejść w opcję, którą każdy widzi?

Wejdź w ikonę komputera (3 od lewej) i wybierz Kalendarz, tam masz zaznaczone okna transferowe ikoną podania sobie dłoni. wink.gif
luki004
Robiłem tak jak mówisz i gdy wybieram zawodnika to pokazuje mi sie ze ,, znajdujesz sie poza oknem transferowym '' rolleyes.gif
Tomaszzz
"Wejdź w ikonę komputera (3 od lewej) i wybierz Kalendarz, tam masz zaznaczone okna transferowe ikoną podania sobie dłoni."

Czyli musisz poczekać aż nadejdzie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.