Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe forum - dodatki ...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Edgar149
Witam. Chciałbym niezmiernie zaprosić fanów PES 6 na nowo powstane forum "www.pessoccer.fora.pl".
Forum przeznaczone jest jedynie 6 części gry z serii KONAMI. Na forum znajdziecie mnóstwo dodatków do waszej ulubionej gry. Możecie również dodawać własnoręczne zrobione dodatki, do czego gorąco zapraszam. Jeżeli czegoś szukasz, a nie możesz znaleźć ? Zajrzyj do nas, my na pewno Ci pomożemy!

(... stronka powstała dnia 12.11.09 r. Pomóż rozwinąć społeczność na "www.pessoccer.fora.pl". Chcemy aby każdy nasz użytkownik był zadowolony i mógł wreszcie zagrać w swojego upragnionego z marzeń patcha. Pamiętajcie PES 6 jest wiecznie żywy ... !)

Jamnik
To ja mam takie pytanie: co to forum wnosi nowego ? Masz coś do zaoferowania czym zachęcisz ludzi do wbijania na nie ? Bo IMO jest już dużo tego typu serwisów i raczej ciężko będzie Ci się przebić...

Pozdro
Tomaszzz
To, że jest dużo to żaden argument, abstrahując od jakości tego forum. A czy musi być coś nowego?... Jak jest to samo, ale lepiej przedstawione i np jest tego więcej itd, itp to czemu nie...

"raczej ciężko będzie Ci się przebić..."

To już nie twój problem.
Jamnik
Nie sposób się z Tobą Tomaszzzu nie zgodzić, ale mimo wszystko forum powinno mieć coś czym zainteresuje ewentualnego forumowicza (wiem to z autopsji, sam starałem się zrobić forum). Oczywiście nie zniechęcam kolegi Edgara, życzę mu powodzenia, ale mimo wszystko uważam że cięzko będzie mu się przebić.

CYTAT(Tomaszzz @ Nov 13 2009, 22:47) *
"raczej ciężko będzie Ci się przebić..."

To już nie twój problem.

No fakt, nie mój problem, ale moja opinia. A na forum chyba kazdy może takową wyrazić, nawet jeśli w stosunku do autora jest nastawiona krytycznie (nie mówię broń Boże o wyzywaniu czy coś)

Pozdrawiam smile.gif

EDIT: Bynajmniej moje podejście nie wynika z zawiści, że mnie się nie udało to uważam, że innym ma też się nie udać
Tomaszzz
W każdym razie chodzi o to by nie zniechęcać, bo to nie ma większego sensu. wink.gif Ja tez nie wróżę wielkiej przyszłości temu forum, ale po co mu przeszkadzać? tongue.gif Aż przypomniała mi się sytuacja z kolegą, który chciał zrobić patch z ponad 50 ligami korzystając m.in. z arabskich stron, które z PESem nie miały wiele wspólnego. biggrin.gif
Edgar149
Nie chłopaki, nie zniechęcacie mnie wręcz przeciwnie, mobilizujecie do większej pracy nad forum. Wiem trudno jest stworzyć forum o charakterystyce innego forum, gdzie jest ogromna ilość zarejestrowanych użytkowników smile.gif (boar.issonline). Ja nie chcę ani rywalizacji, ani odbierać komuś użytkowników. Po prostu chce aby każdy mógł znaleźć to czego szuka. Nikt nie znajdzie wszystkiego na jednym forum przecież. Im więcej takich stron, forum tym większe prawdopodobieństwo że znajdziemy tego czego chcemy. A co do forum ... Forum, będzie przezroczyste, uporządkowane. A co do zmian hmmm ... nie mogę powiedzieć dużo ponieważ, forum ma działać na podobnej charakterystyce jak te, więc chyba nie powinno się zmieniać czegoś co jest dobre smile.gif

CYTAT
Aż przypomniała mi się sytuacja z kolegą, który chciał zrobić patch z ponad 50 ligami korzystając m.in. z arabskich stron, które z PESem nie miały wiele wspólnego.

... i co zrobił kolega super patcha ??? biggrin.gif
Jamnik
Słuch zaginął wink.gif
Tomaszzz
Nie miałem zamiaru insynuować, ze sytuacja się tu powtórzy. tongue.gif

Mam tylko jedno pytanie, na które chciałbym otrzymać odpowiedź. Gdzie będą umieszczane te pliki, tylko proszę nie odpowiadaj: "Na forum". tongue.gif Chodzi mi o to na jaki serwer itp.

O widzę, że w jednym przypadku jest to MU. Jak już wybierasz darmowe serwery to lepiej skorzystaj z MediaFire, gdzie nie ma żadnych ograniczeń.
Edgar149
wiesz różnie mediafire czemu nie ? ... jak już pisałem to nie tylko odemnie będzie zalezalo kto na jaki serwer wrzuci pliczek do pobrania, nie bede pilnował użytkowników biggrin.gif
Tomaszzz
Chodzi o to, że na razie to tym coś wrzucasz i lepiej rób to na MF, bo na MU trzeba za każdym razem czekać te 45s, a na MF w ogóle nie trzeba. tongue.gif
Edgar149
Wiesz, mi to obojętne smile.gif. Na pewno każdy woli jak najszybciej pobierać biggrin.gif heh ... Znacie może dobrze jakiegoś "logomakera". Potrzebny mi (więcej szczegółów w nowym temacie "Loga Lig Europejskich").
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.