Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 wersja PS2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Piechu
Od kilku dni po necie krazy wersja pes na konsole ps2, czy ktos z was jzu w nia gral i moze sie podzielic swoimi odczuciami ?
ja wlasnie ja odpalilem i z tego co widze, po jednym meczu rozegranym nie ma zadnej roznicy co do wersji 2009 (w gameplayu), nawet karne sa po staremu, jedyne co dodali to Champions League ktorej nie bylo w wersji 2009 na ps2
kolar
CYTAT(Piechu @ Nov 12 2009, 14:59) *
Od kilku dni po necie krazy wersja pes na konsole ps2, czy ktos z was jzu w nia gral i moze sie podzielic swoimi odczuciami ?
ja wlasnie ja odpalilem i z tego co widze, po jednym meczu rozegranym nie ma zadnej roznicy co do wersji 2009 (w gameplayu), nawet karne sa po staremu, jedyne co dodali to Champions League ktorej nie bylo w wersji 2009 na ps2

gameplay wolniejszy, latwiejszy odbior pilki, nie jest tak latwo jednym zawodnikiem przebiec calego boiska
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.