baski18
May 11 2005, 12:38
tomekronaldo ... te przyspiewki na pewno sie nie przydadza do owego patcha

szczegolnie "Do nienawiści" przysylaj te ktore moga pomoc koledze w stworzeniu tego patcha

A i tak przyspiewki Lecha sa slabe poniewaz jeszcze wtedy stadion byl w ksztalce podkowy ;] wiec nie bylo echa ktore teraz wystepuje i daje niewyobrazalny efekt np. przy KTO WYGRA MECZ !! ?? LECH!! KTO ?? LECH!! KTO ?? LECH !! ALLELUJA ALLELUJA ALLELUJA KOLEJORZ !!
Pozdro
Dzis nowa dawka przyspiewek:
polish_chants_ver3
W porownaniu do poprzedniej wersji, zmienilo sie wiele. Wzrosla jakosc wiekszosci dzwiekow a takze ich dlugosc przez co nie robia sie one tak szybko monotonne czy denerwujace. To jedna z moich lepszych produkcji wiec polecam goraco. Dodatkowo dla "wielbicieli" "psow" wrzucilem okrzyk: "Zawsze i wszedzie policja je*** bedzie!" :twisted:
zapraszam do pobierania
pozdro
| QUOTE |
Dzis nowa dawka przyspiewek: polish_chants_ver3
W porownaniu do poprzedniej wersji, zmienilo sie wiele. Wzrosla jakosc wiekszosci dzwiekow a takze ich dlugosc przez co nie robia sie one tak szybko monotonne czy denerwujace. To jedna z moich lepszych produkcji wiec polecam goraco. Dodatkowo dla \"wielbicieli\" \"psow\" wrzucilem okrzyk: \"Zawsze i wszedzie policja je*** bedzie!\" :twisted: zapraszam do pobierania :P pozdro |
na tej twojej stronce widze tylko ver2
| QUOTE |
| QUOTE | Dzis nowa dawka przyspiewek: polish_chants_ver3
W porownaniu do poprzedniej wersji, zmienilo sie wiele. Wzrosla jakosc wiekszosci dzwiekow a takze ich dlugosc przez co nie robia sie one tak szybko monotonne czy denerwujace. To jedna z moich lepszych produkcji wiec polecam goraco. Dodatkowo dla \"wielbicieli\" \"psow\" wrzucilem okrzyk: \"Zawsze i wszedzie policja je*** bedzie!\" :twisted: zapraszam do pobierania :P pozdro |
na tej twojej stronce widze tylko ver2 |
Popatrz dobrze zanim cos napiszesz :evil:
W dziale Audio kliknij na dole zakladke "Nastepne" :twisted:
Torin proszę napisz do mnie na gg a ja ci prześle wszystkie p[rzyśpiewki moj nr gg 7232733 napisz coś jano
Mam głownie przyśpiewki legii !!! Odpisz!! jano
Czarny
May 17 2005, 13:07
jano a nie mozesz ich umiescic na Rapidzie??? :?:
daj tu linka a torin sam sobie sciagnie kiedy bedzie mial czas...
Ja mam cały arsenał tych przyśpiewek na dysku!!! A linku nie mam bo kumpel mi dał z płytki!! Torin wejdź na gg to ci prześlę!! W całości zapakowane mam to i zajmuje 5 mb!! przyśpiewki legii i pogoni
Czarny
May 17 2005, 13:51
jano ty chyba nie rozumiesz... :wink:
wejdz tu: www.rapidshare.de
daj przegladaj
wybierz swoje spakowane przyspiewki ze swojego kompa
teraz czekaj az sie zUPLOADuja na serwer
na koniec dostaniesz link
ktorego tu umiescisz...
:wink:
Torin wejdź na www.legia.net/ tam kliknij mp3 i sox w nos a przyśpiewki pogoni i legii znajdzież też na
http://www.mkspogon.net/spiewnik.phtml
Jak zrobisz nowe przyśpiewki to mnie zawiadom proszę !!! jano
| QUOTE |
Torin wejdź na www.legia.net/ tam kliknij mp3 i sox w nos a przyśpiewki pogoni i legii znajdzież też na http://www.mkspogon.net/spiewnik.phtml Jak zrobisz nowe przyśpiewki to mnie zawiadom proszę !!! jano |
przeciez ci juz KU*** mowilem, ze mam te dzwieki :evil:
Pomòżcie mi proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dajcie mi linka do stadionòw halowych do pesa4 ,,,, Proszę!! Piszczie na gg 7232733. :oops:
Torin nice =] a mam prośbe czy daloby rade zrobic przyspiewki dla reprezentacji Polski ? bo tego mi brakuje w PES'ie ; )
PoZdRo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.