Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z talentami
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Made
Witam! Kupiłem sobię parę talentów np Zuccullini, na początku staty 70 a po jednym sezonie już 81 lecz od razu w pierwszym tygodniu gdy zacząłem drugi sezon, w ogóle nie zdobywał doświadczenia a wręcz się cofał. I mam ten problem z wszystkimi talentami w mojej drużynie, zaznaczam, że mam trenerów na 5$$$ dry.gif
-HerrOs-
CYTAT(Made @ Nov 10 2009, 18:01) *
Witam! Kupiłem sobię parę talentów np Zuccullini, na początku staty 70 a po jednym sezonie już 81 lecz od razu w pierwszym tygodniu gdy zacząłem drugi sezon, w ogóle nie zdobywał doświadczenia a wręcz się cofał. I mam ten problem z wszystkimi talentami w mojej drużynie, zaznaczam, że mam trenerów na 5$$$ dry.gif

Zawodnik "złapał doła". Nie jest to więc taki wielki talent jak ci się wydawało. Ten dół może trwać jeden sezon, dwa, trzy lub nawet do końca kariery zawodnika... Nic z tym nie zrobisz smile.gif
Made
Problem w tym, że wszystkie talenty w mojej drużynie złapały takiego doła dry.gif Nie wydaje mi się, że jest tak jak mówisz, na pewno jest to od czegoś zależne.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.