Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: OF z drużynami UNIBET I LIGA
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
mentor
Witam! Ma ktoś może OF'a z drużynami z Unibet I Liga? Nie muszą być wszystkie, ale żeby było więcej niż w OE Patch Jesień 2009 (czyli oprócz: Widzewa Pogoni, Górnika Zabrze, ŁKS, Floty, GKS Katowice, Wisły Płock, Górnika Łęczna). Najbardziej zależy mi na: Podbeskidzie, Warta Poznań, GKP Gorzów, Dolcan, KSZO, Sandencja, Znicz. Oczywiście może być własnoręcznie wykonany. Bardzo mi zależy na tym! Postaram się jakoś odwdzięczyć! Pozdrawiam!
CR9
Nie zabardzo ktos taki towar bedzie miec wink.gif Poczekaj jeszcze z tydzien i wyjdzie EP Jesien 09\10 biggrin.gif Pozdro
nunek
CYTAT(mentor @ Nov 10 2009, 09:47) *
Witam! Ma ktoś może OF'a z drużynami z Unibet I Liga? Nie muszą być wszystkie, ale żeby było więcej niż w OE Patch Jesień 2009 (czyli oprócz: Widzewa Pogoni, Górnika Zabrze, ŁKS, Floty, GKS Katowice, Wisły Płock, Górnika Łęczna). Najbardziej zależy mi na: Podbeskidzie, Warta Poznań, GKP Gorzów, Dolcan, KSZO, Sandencja, Znicz. Oczywiście może być własnoręcznie wykonany. Bardzo mi zależy na tym! Postaram się jakoś odwdzięczyć! Pozdrawiam!

SANDECJA !!!!!!!!!!!!!! jełopie !!
Ravensnest
Ale co prawda to prawda i SANDECJA się pisze:)
Ostro poszliśmy w tym sezonie więc proponuję nazwę zapamiętać bo jeszcze nie raz będzie wspominana w Polsce:)
A co do OF'a to szykuje się takowy?
kajoj20
CYTAT(Ravensnest @ Jul 8 2010, 12:34) *
Ale co prawda to prawda i SANDECJA się pisze:)
Ostro poszliśmy w tym sezonie więc proponuję nazwę zapamiętać bo jeszcze nie raz będzie wspominana w Polsce:)
A co do OF'a to szykuje się takowy?

Jak zrobisz to będzie rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.