Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES na PC vs. X-Box
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
r.a.j.a.n
Witam,

Mam pytanie do zainteresowanych forumowiczów (zakładam, że są to wszyscy którzy otworzyli ów temat tongue.gif ) a mianowice, czy ktoś z Was mógłby mi udzielić odpowiedzi, jak bardzo różni się odsłona nowego PESa na platformach PC i X-Box360? (O ile takowe różnice występują)

Chodzi mi głównie o gameplay, jego szybkość, itd.
Dzięki.
prezes87
jeśli chodzi o wersje na PC, PES rządził, rządzi i prawdopodobnie zawsze będzie rządził. Inaczej się ma sytuacja jeśli chodzi o konsole. FIFA jest zdecydowanie lepsza. Gram w PES od pierwszej części i naprawdę wiem co mówię. FIFA na PC to straszny bubel i pewnie nigdy nie będzie fajna ale na PS3 gra się w to po prostu cudnie.
Nie potrafię wyjaśnić dokładnie gdzie są plusy, gdzie minusy, musicie po prostu zagrać na konsoli w FIFE i każdy zrozumie o czym mówię.
OutBreak
@up
Super, ale pytanie bylo czy sa jakies roznice miedzy wersja PC a X-box (ogolnie konsole) PES'a, a nie czy fifa jest na konsolach jest fajna.
Majew
Posiadam PC + PES 2010
Posiadam Xbox 360 Elite + PES 2010

Różnica jest w zasadzie tylko taka, że na konsoli mało ludzi jest na serwerach ale ogólnie odczuwam lepszą grę.. niż na PC. Gra się płynniej. Takie jest moje odczucie. Na PC z kolei doświadczamy znanego już problemu IntelvsAMD

Jeśli natomiast pytasz w kontekście samej gry, nie trybu online. To nie odpowiem Ci nic, ponieważ nie kupiłem tej gry na inne tryby niż online.
1908
Zgadzam sie roznica jest taka ze na Xboxie gra sie dużo płynniej, gra na komputerze podkreslam dobrym komputerze ponad wymagania gry jest poprostu jakas taka sztywna. Ogolem zbieraj na konsolę wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.