Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - zapis formacji i składu
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
viperlodz
Mam problem z zapisem formacji. Wchodzę w UEFA Champios League -> Exibition -> Game Plan. Ustawiam tam formację oraz skład drużyny. Chciałbym to jakoś zapisać, abym za każdym razem nie musiał tego od nowa ustawiać (czyli formację, skład i pozycję każdego zawodnika). Kombinowałem z Data Management, ale niestety nie udało się do końca. Formację niby się jakoś udało zapisać, ale muszę za każdym razem zawodników ustawiać.
Dodam, że load też nie jest fajny, bo najpierw wybieram "Load from Stock Data"->Folder 01->tam pierwszą pozycję->Copy data i skopiować.

Nie można jakoś ustawić pod "Custom Setting B" całości?
JnR
A nie możesz w Edit tego zrobić ??
sidnej1
CYTAT(JnR @ Nov 8 2009, 15:39) *
A nie możesz w Edit tego zrobić ??

Ja też mam ten sam problem, w pes 2009 pieknie mozna sobie to byulo zapisac raz sie ladowalo i jak sie mialo ustaiwnia do danej druzyny to wybierajac ja automatycznie skady ustawienia taktyczne i inne sie łądowały a tu kicha .

Jak zrobie to w edit to czy po on line tez bedzie w takich ustawieniach w jakich zapisze w edit? czy bede on line musiał znowu wszystko ustawiac?

cos pochrzanili...... tylko mi tego brakuje? wszyscy graja oryginalnymi ustawieniami?? cos mi się wierzc nie chce....
dani34
Witam. Mam dosłownie tak samo,że jak chcem sobie zaloadwoać swojego save'a to jedynie ustawienia formacji mam poprawne a zawodników zawsze musze zmieniac ręcznie jeszcze raz.I tak co mecz.Niemówiąc już o tym że niepamietam ustawienia jesli sie gra ten sam mecz.Czy rozwiązał juz ktoś ten problem??
Oczywiście niemam wgranych żadnych patchy,jedynie konami patch wsyztskie 3.
dani34
CYTAT(dani34 @ Dec 22 2009, 23:51) *
Witam. Mam dosłownie tak samo,że jak chcem sobie zaloadwoać swojego save'a to jedynie ustawienia formacji mam poprawne a zawodników zawsze musze zmieniac ręcznie jeszcze raz.I tak co mecz.Niemówiąc już o tym że niepamietam ustawienia jesli sie gra ten sam mecz.Czy rozwiązał juz ktoś ten problem??
Oczywiście niemam wgranych żadnych patchy,jedynie konami patch wsyztskie 3.

I jeszce jedno pytanie czy też tak macie jak gracie na 2 playery z kolega np to tylko ten polewej player może saveować i loadwoać i musi też saveowąć i loadowąc dodatkwo tego 2 palyera po prawej ?? bo ten drugi palyer ma save i load nieaktywne !!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.