Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer na wesoło!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
elite
Witam,

Chciałbym wam, drodzy forumowicze i zarazem fani PESa przedstawić mój film przedstawiający "dziwne" rzeczy(?) w najnowszej odsłonie kopaniny Konami.

http://www.youtube.com/watch?v=0YIxmFdGvlE

Nie wszystkie zdjęcia są mojego autorstw, niektóre pochodzą z innych serwisów.
Zapraszam do oceniania i komentowania. smile.gif
Majew
Pokazujesz rzeczy które już dawno miały miejsce w 2009 więc dla mnie nic nowego. Zebrałeś je do kupy.. dobrałeś muzyczkę.. i to wszystko. Co tu chwalić?
lukasz44
Nie no Jurek znów włożył głowę nie tam gdzie trzeba blink.gif laugh.gif laugh.gif
spoxo filmik, dobrze dobrana nutka, ogólnie fajne.

Wiadomo czemu L-pool gra tak słabo laugh.gif laugh.gif
DżuDżu
1:10 lodzik a w 1:13 Pepe rodzi biggrin.gif . Masakra....
dzosz
zal a nie masakra, tylko ja to widze?
elite
dzosz, ile masz lat? 12? 10? Nie zrozum mnie źle, rozumiem, że nie wszystkim może się podobać moja twórczość ale jak widzę ludzi którzy piszą 'zal' to naprawdę... ( nie dokończę tego zdania). Wiem, że spodziewałeś się jakiejś masakrycznej przeróbki z Ivoną w roli głównej z 'kurwą' w co drugim słowie - wybacz. Więcej luzu chłopie.
Plague
Elite chyba źle zrozumiałeś Dzosza smile.gif
adamek34
Ja przeżyłem kilka sportowych abstrakcji w tej grze. Typu: podaje do bramkarza górą, a bramkarz przygląda sie jak piłka wpada mu obok barku do bramki.
Nic nie robi, nie bierze piłki na klatkę, nie wybija ją głową, ani nie łapie jej w ręce prokurując rzut wolny pośredni..... tylko wpuszcza ją do bramki
r.a.j.a.n
W każdej odsłonie PES'a zdarzały się takie sytuacje.
CYTAT(adamek34 @ Nov 9 2009, 10:47) *
Ja przeżyłem kilka sportowych abstrakcji w tej grze. Typu: podaje do bramkarza górą, a bramkarz przygląda sie jak piłka wpada mu obok barku do bramki.
Nic nie robi, nie bierze piłki na klatkę, nie wybija ją głową, ani nie łapie jej w ręce prokurując rzut wolny pośredni..... tylko wpuszcza ją do bramki
g.wielgosik
Witam
Odkopię ten temat a to tylko ze względu na dzisiejszą potyczkę w LM z celticiem smile.gif
Faul w polu karnym, musze bronić. Udało mi się to ale tylko dzięki fantastycznej gibkości V.Valdesa ...

Podpowiem że obronił nogą smile.gif Zdjęcie takie przed bo ładnie wygląda smile.gif
Piechu
ale zalosny filmik ;o oddaj 2 min ktore stracilem ogladajac go ;o
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.