Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ML - własny skład lig
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
mil011
W poprzednich pes'ach można było dowolnie wybierać skład poszczególnych lig. W tym PES'ie również tak jest, ale na 5 lig skład można wybrać tylko dla 3 (SeriA, Premier League, Primera Div). Nie można zmienić składu Lige1 i Eredivise. Wie ktoś jak ten problem rozwiązac? Gdyz nie widzi mi się granie całych sezonów z jakimiś Bursnejami w lidze angielskiej. W poprzednich PES'ach tworzyłem sobie pare lig z najlepszymi klubami z każdej ligi. Tak gra była zdecydowanie ciekawsza, gdyż nie grało się ze wspomnianymi wczesniej Sanderlandami i innymi miernotami... ;/
Snake_PL
Też kiedyś robiłem tak w PESach , że mieszałem ligi.

Teraz jednak, jak np. za Sunderland dasz Celtic , to potem jak będzie Liga Mistrzów, to w niej będzie zamiast Celticu (o ile nie zajmie czołowego miejsca w tabeli) będzie grał Sunderland.

I będą takie grupy w LM, gdzie będzie grała np. Atalanta, Bari, Calgiari, zamiast Rangersów, Besiktasu, czy Dynama Kijów. Nie polecam zatem modyfikować tych 3 lig.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.