karoll3
Nov 3 2009, 10:12
Cześć zamieszczajcie tutaj wszystkie dodatki graficzne do gry online!Jesli macie moze plik settings który ma większe rozdzielczości albo mozną grać na full detalach to prosze o pomoc. Czy jest juz jakis patch który dodaje stroje druzyn bez licencji na online . Dzięki
r.a.j.a.n
Nov 4 2009, 12:10
CYTAT(karoll3 @ Nov 3 2009, 10:16)

...Czy jest juz jakis patch który dodaje stroje druzyn bez licencji na online...
A był kiedykolwiek taki?
novastar
Nov 4 2009, 18:18
Na online pograsz na 99.9% wyłącznie na orginalnym pesie bez żadnych modyfikacji.
Z tego co pamietam to w PESie 6 byly 'rostery' ktore pozwalaly na gre online ze zedytowanymi statsami zawodnikow. Ale czy cos takiego jeszcze funkcjonuje to nie mam pojecia.
nouanda
Nov 10 2009, 14:28
Hej mam pytanie. Czy jeśli kupie PES 2010 oryginalnego to po dokonaniu modyfikacji - stroje drużyny itd będę mógł grać online?? na Swoim kompie chce mieć dodatki ale jak gram w sieci to wiadomo, że nie można mieć. Czy da sie zrobić dwie kopie gry na jednym kompie zeby móc w domu sobie grać z dodtakami a w necie bez?? będę wdzięczny za szybką odp
courteneycox
Dec 20 2009, 12:22
Jezeli robisz edycje sam tylko i wylacznie za pomoca narzedzi w grze, czyli edytujesz nazwy, numery, stroje tworzysz tym zaimplementowanym programem w grze, to nie bedziesz mial problemow z gra on-line.
Jezeli natomiast, pewnie jak wiekszosc, nie bawisz sie w cos takiego i korzystasz z gotowcow (czyli patche), to praktycznie w 100 proc. nie zagrasz on-line, wiec po prostu na drugim dysku lub drugiej partycji musisz zainstalowac PESa raz jeszcze - jeden bedzie do gry off-line z patchami userow, a drugi do gry on-line, czysty, ew. patchowany oryginalnie przez Konami.
Ja z tym za bardzo nie mam problemow, bo te patche do PESa troche sa zakrecone (nie wiem czemu nie potrafia zrobic jakiejs wersji instalacyjnej .exe - jedno klikniecie i nara:), ze i tak w ubieglym roku udalo mi sie zainstalowac jakiegos pierwszego patcha w karierze haha Byc moze po nowym roku zdecyduje sie na jakis, jezeli bedzie przetestowany przez duza liczbe osob, bedzie mial duzo nowosci i nie bedzie skomplikowany w instalacji heh
kristof26
Dec 20 2009, 23:36
Macie tutaj link do patcha na ktorym mozna grac online z licencjowanymi nazwami druzyn i kitsami oraz roznymi dodatkami.
Licencjonowane nazwy,stroje ,loga online!!! albo tutaj:
Master Patch
courteneycox
Dec 26 2009, 20:44
Fajna sprawa z tymi patchami, nie wiedzialem, ze takie istnieja i mozna rownoczesnie grac na nich on-line bezproblemu.
Aczkolwiek teraz problem jest, bo juz jestesmy po patchu 1.3:))) A te sa do 1.2. Jak ktos cos uslyszy, ze wyszly juz nowe, kompatybilne z ostatnim patchem i DLC, to prosilbym o wklejenie linka. Z gory thx.
kristof26
Dec 26 2009, 23:36
CYTAT(courteneycox @ Dec 26 2009, 20:48)

Fajna sprawa z tymi patchami, nie wiedzialem, ze takie istnieja i mozna rownoczesnie grac na nich on-line bezproblemu.
Aczkolwiek teraz problem jest, bo juz jestesmy po patchu 1.3:))) A te sa do 1.2. Jak ktos cos uslyszy, ze wyszly juz nowe, kompatybilne z ostatnim patchem i DLC, to prosilbym o wklejenie linka. Z gory thx.
Po nowym roku ma wyjsc wersja pod 1.3.Jak bedzie to wrzuce linka.Pozdro.
Sa takie patche. Na pewno w pes9 byl np GCP na którym po cofnieciu statystyk do randomowych dalo sie grac online z wszystkimi bajerami patcha.
courteneycox
Jan 2 2010, 20:43
Natknal sie ktos na cos takiego o czym byla mowa 2-3 posty wyzej?
kristof26
Jan 5 2010, 23:30
CYTAT(courteneycox @ Jan 2 2010, 20:47)

Natknal sie ktos na cos takiego o czym byla mowa 2-3 posty wyzej?
Prosze bardzo:)Dodatek dzialajacy z latka 1.3 od konami.
Sciagamy i rozpakowujemy dodatek.Kitserwer kopiujemy do:C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010.
Folder KONAMI kopiujemy do Moje dokumenty.Instalujemy kitserwer i odpalamy gre.
Link:
Nazwy,loga,stroje dzialajace online.
courteneycox
Jan 6 2010, 09:48
Dzieki. Zainstalowalem. Dziala.
Co do tego pliku BIN w Moich Dokumentach, to proponuje wszystkim zrobic backupa, bo jak np. wyjdzie patch 1.04, to po odinstalowaniu kitserwera bedzie mozna sobie wgrac swoj orygianlny plik i dopiero nowa latke.
Na razie zagralem tylko pare minut w SP i zalogowalem sie bezproblemow do online, ale tam meczu nie gralem, ale mysle, ze nie bedzie problemow. Zaraz potestuja w SP - wreszcie bedzie mozna pykanc Mastera w Premiership:)
BTW Tez tak macie, ze ten znaczek EuroSportu nie jest w
prawym gornym rogu, tylko tak blizej srodka? Gram na 1900x1200, tylko obrazek zmniejszylem by mniej wazyl.
kristof26
Jan 6 2010, 10:12
Pewnie dlatego ze masz monitor panoramiczny 16:9 a to jest scoreboard pod crt 4:3.Mozesz sobie wrzucic jakis inny scor pod wersje 16:9.Masz linka do swietnego.

Jest naprawde świetny i zajmuje 46.8 MB
a tu bezposredni link do sciagniecia:
http://hotfile.com/dl/17976578/f808c80/Sky...inuzzu.rar.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.