Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dodatki do gry ONLINE
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
karoll3
Cześć zamieszczajcie tutaj wszystkie dodatki graficzne do gry online!Jesli macie moze plik settings który ma większe rozdzielczości albo mozną grać na full detalach to prosze o pomoc. Czy jest juz jakis patch który dodaje stroje druzyn bez licencji na online . Dzięki
r.a.j.a.n
CYTAT(karoll3 @ Nov 3 2009, 10:16) *
...Czy jest juz jakis patch który dodaje stroje druzyn bez licencji na online...

A był kiedykolwiek taki?
novastar
Na online pograsz na 99.9% wyłącznie na orginalnym pesie bez żadnych modyfikacji.
pietja
Z tego co pamietam to w PESie 6 byly 'rostery' ktore pozwalaly na gre online ze zedytowanymi statsami zawodnikow. Ale czy cos takiego jeszcze funkcjonuje to nie mam pojecia.
nouanda
Hej mam pytanie. Czy jeśli kupie PES 2010 oryginalnego to po dokonaniu modyfikacji - stroje drużyny itd będę mógł grać online?? na Swoim kompie chce mieć dodatki ale jak gram w sieci to wiadomo, że nie można mieć. Czy da sie zrobić dwie kopie gry na jednym kompie zeby móc w domu sobie grać z dodtakami a w necie bez?? będę wdzięczny za szybką odp
courteneycox
Jezeli robisz edycje sam tylko i wylacznie za pomoca narzedzi w grze, czyli edytujesz nazwy, numery, stroje tworzysz tym zaimplementowanym programem w grze, to nie bedziesz mial problemow z gra on-line.

Jezeli natomiast, pewnie jak wiekszosc, nie bawisz sie w cos takiego i korzystasz z gotowcow (czyli patche), to praktycznie w 100 proc. nie zagrasz on-line, wiec po prostu na drugim dysku lub drugiej partycji musisz zainstalowac PESa raz jeszcze - jeden bedzie do gry off-line z patchami userow, a drugi do gry on-line, czysty, ew. patchowany oryginalnie przez Konami.

Ja z tym za bardzo nie mam problemow, bo te patche do PESa troche sa zakrecone (nie wiem czemu nie potrafia zrobic jakiejs wersji instalacyjnej .exe - jedno klikniecie i nara:), ze i tak w ubieglym roku udalo mi sie zainstalowac jakiegos pierwszego patcha w karierze haha Byc moze po nowym roku zdecyduje sie na jakis, jezeli bedzie przetestowany przez duza liczbe osob, bedzie mial duzo nowosci i nie bedzie skomplikowany w instalacji heh
kristof26
Macie tutaj link do patcha na ktorym mozna grac online z licencjowanymi nazwami druzyn i kitsami oraz roznymi dodatkami.
Licencjonowane nazwy,stroje ,loga online!!! albo tutaj:
Master Patch
courteneycox
Fajna sprawa z tymi patchami, nie wiedzialem, ze takie istnieja i mozna rownoczesnie grac na nich on-line bezproblemu.

Aczkolwiek teraz problem jest, bo juz jestesmy po patchu 1.3:))) A te sa do 1.2. Jak ktos cos uslyszy, ze wyszly juz nowe, kompatybilne z ostatnim patchem i DLC, to prosilbym o wklejenie linka. Z gory thx.
kristof26
CYTAT(courteneycox @ Dec 26 2009, 20:48) *
Fajna sprawa z tymi patchami, nie wiedzialem, ze takie istnieja i mozna rownoczesnie grac na nich on-line bezproblemu.

Aczkolwiek teraz problem jest, bo juz jestesmy po patchu 1.3:))) A te sa do 1.2. Jak ktos cos uslyszy, ze wyszly juz nowe, kompatybilne z ostatnim patchem i DLC, to prosilbym o wklejenie linka. Z gory thx.

Po nowym roku ma wyjsc wersja pod 1.3.Jak bedzie to wrzuce linka.Pozdro.
ovne
Sa takie patche. Na pewno w pes9 byl np GCP na którym po cofnieciu statystyk do randomowych dalo sie grac online z wszystkimi bajerami patcha.
courteneycox
Natknal sie ktos na cos takiego o czym byla mowa 2-3 posty wyzej?
kristof26
CYTAT(courteneycox @ Jan 2 2010, 20:47) *
Natknal sie ktos na cos takiego o czym byla mowa 2-3 posty wyzej?

Prosze bardzo:)Dodatek dzialajacy z latka 1.3 od konami.
Sciagamy i rozpakowujemy dodatek.Kitserwer kopiujemy do:C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010.
Folder KONAMI kopiujemy do Moje dokumenty.Instalujemy kitserwer i odpalamy gre.
Link:Nazwy,loga,stroje dzialajace online.
courteneycox
Dzieki. Zainstalowalem. Dziala.

Co do tego pliku BIN w Moich Dokumentach, to proponuje wszystkim zrobic backupa, bo jak np. wyjdzie patch 1.04, to po odinstalowaniu kitserwera bedzie mozna sobie wgrac swoj orygianlny plik i dopiero nowa latke.

Na razie zagralem tylko pare minut w SP i zalogowalem sie bezproblemow do online, ale tam meczu nie gralem, ale mysle, ze nie bedzie problemow. Zaraz potestuja w SP - wreszcie bedzie mozna pykanc Mastera w Premiership:)

BTW Tez tak macie, ze ten znaczek EuroSportu nie jest w prawym gornym rogu, tylko tak blizej srodka? Gram na 1900x1200, tylko obrazek zmniejszylem by mniej wazyl.
kristof26

Pewnie dlatego ze masz monitor panoramiczny 16:9 a to jest scoreboard pod crt 4:3.Mozesz sobie wrzucic jakis inny scor pod wersje 16:9.Masz linka do swietnego.

Jest naprawde świetny i zajmuje 46.8 MB

a tu bezposredni link do sciagniecia:
http://hotfile.com/dl/17976578/f808c80/Sky...inuzzu.rar.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.