Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: spolszczenie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
kris450
elo szukam spolszczenia napisow do pes10 ale nieumialem znalezc czy moglby ktos poslac link z gory dziekuje
JuveR
Póki co nie ma żadnego spolszczenia.
kris450
spoko dzieki z odpowiedz a niewiesz kiedy wyjdzie jakies spolszczenie?
lewyy
jak ktoś kto będzie umiał zrobić spolszczenie zrobi smile.gif
Tari
na pewnym forum pewna osoba robi spolszczenie wink.gif i prawdopodobnie za 8 dni wyjdzie wersja RC 1.0 tego spolszczenia. jak coś to priv wink.gif
koli
robią spolszczenie i polski komentarz trzeba tylko czekać smile.gif
lewyy
No już tam jest gotowe spolszczenie wyjdzie za 5 dni wink.gif
Smagi
Koledzy uruchomiłem polskiego komentatora na grze PES 10. A więc trzeba ściągnąć plik "rs0e_e.img" jest to polski komentator do PESa 09 i zmienić nazwę z "rs0e_e" na "td00_e" następnie skopiować ten plik do folderu z grą: …KonamiPro Evolution Soccer 2010img . Gra uruchomi się z angielskim Menu ale komentator będzie po polsku. Sam sprawdziłem i u mnie działa. Powodzenia
Tari
hahaha...żart wyszedł Ci średni...
kris450
wie ktos kiedy wyjdzie spolszczenie??? bo temat cos ucichł
kristof26
CYTAT(Smagi @ Nov 10 2009, 00:05) *
Koledzy uruchomiłem polskiego komentatora na grze PES 10. A więc trzeba ściągnąć plik "rs0e_e.img" jest to polski komentator do PESa 09 i zmienić nazwę z "rs0e_e" na "td00_e" następnie skopiować ten plik do folderu z grą: …KonamiPro Evolution Soccer 2010img . Gra uruchomi się z angielskim Menu ale komentator będzie po polsku. Sam sprawdziłem i u mnie działa. Powodzenia

Komentator jest po polsku ale co innego komentuje niz sie w danym momencie dzieje:):)he he +5 za checi:)
Piechu
ech uczcie sie jezykow ;o
zreszta czego ja wymagam jak autor tematu nawet polskiego dobrze nie zna ;/
ManUtdFaN
http://www.pes-patch.com/2009/11/polish-me...09.html<---- macie lina do spolszczenia do PES2010 ; ].
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.