Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ML
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Pieszu
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem nowej odsłony 'pro evo'. Pierwsze co zrobiłem po zainstalowaniu to włączenie ML. I tutaj pojawia się mój problem. Nie jestem za dobry z angielskiego i nie wszystko jeszcze rozgryzłem w tej grze. Więc mógłby mi ktoś powiedzieć jak stworzyć własną drużynę w tej części. W innych odsłonach przy wyborze nowej gry, pytało się nam czy chcemy grać istniejącymi drużynami, czy tworzyć nową. W tej odsłonie pokazuje tylko że mam wybrać zespół. Jak by mi ktoś mógł odpowiedzieć, byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam xD
komarr0
wchodzisz w EDIT i robisz zamiast tych other C potem sobe wybierasz i jedziesz
Pieszu
Hmmm... A niema takiej opcji że w ML zmieniam sobie stroje, herby nazwę drużyny? W poprzednich częściach to było, więc wydaje mi się że z tego nie zrezygnowali 0.o
komarr0
no niestety zrezygnowali chyba że ja jestem ślepy ale ja tego nie widziałęm bo pierwsze co zrobiłem to chciałem swój klub zrobić w ML a tu dupa sad.gif
Pieszu
No to dupa ;/ Ale dzięki za odpowiedź xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.