STOJAC :
a) tyl,dol albo tyl gora (szybko) - to jest takie przeturlanie pilki pietka,zalezne od tego ktora noga lepsza bedzie albo tyl - dol albo tyl - gora

tyl,skos do przodu (niewazne ktory) (szybko) - zagranie pietka do przodu (nie wiem jak inaczej to okreslic

)
c) skos tyl dol,przod (szybko) - takie miniecie boczkiem
d) tyl,tyl,przod - siateczka
e) trzymasz przycisk od trikow ( roznie go kazdy nazywa) stojac twarza do bramki dajesz gora albo dol i trzymasz,potem mozna kliknac szybko gora albo dol albo jakis skos z przyspieszeniem (patrz nizej)
BIEGNAC :
a) bieg bez przyspieszenia,puszczasz przyciski kierunku i szybko - przod,dol albo przod gora - po tym tricku mozna dac lewo/prawo z przyspieszeniem i bedzie nastepny trik

bieg bez przyspieszenia,puszczasz przyciski kierunku (zakladam bieg w kierunku bramki przeciwnikia) - naciskasz przyspiesznie i pol sek pozniej albo dol albo gora - trzeba pocwiczyc timing
c) bieg bez przyspiszenia - biegniesz pod skosem - naciskasz przyspiesznie i pol sek pozniej dowolny skos - to samo mozna zrobic bez przyspieszenia ale bedzie inny zwod ktory defakto nie wychodzi mi "zawsze" wiec do konca nie wiem od czego jest zalezny
d) bieg bez przyspiszenia - (zakladam bieg w kierunku bramki przeciwnikia) szybko skos gorny i dolny
Do tego oczywiscie jest ruletka i podrzucenie pilki bla bla bla bla i wiecej trikow w tej grze raczej nie ma.Oczywiscie nie kazdy trik da sie zrobic kazdym zawodnikiem,z tego na ile gralem - "kazdy" wychodzi Ibra i Ronaldo np przyspieszenie dol albo gora Kaka nie wychodzi ale i tak jego ruch po takim kombo jest lepszy niz po zwyklym "dol"
Trening i zerknijcie a w razie pytan odpowiem