Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Różnice pomiędzy ps2 a PC
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
pesmaniak94
Zastanawiam się nad kupnem PES-a na konsole PS2, ponieważ po co się męczyć z tnącą grą na PC?;P Moje pytanie jest następujące: jakie są różnice między wersją na PC-ta a Ps2? Czy grafika jest dużo słabsza? Czy są te same kluby,kraje na obu platformach? Czy w wersji na Ps2 nie zabrakło jakiś opcji? Aha no i oczywiście czy na ps2 będzie polska wejsja? Pozdrawiam i dziękuje za pomoc smile.gif
Bodzioszenko
Grafika jest napewno inna grałem w 2009 i tam była taka jak 5 czy 6,a co do opcji w 2010 ma podobno być Champions League(zabrakło w 2009) i Europa League a master league i become a legend napewno będzie.
pesmaniak94
grałem już w wersje na PC-ta ale mój komp jej niestety nie pociągnie.CHAMPIONS LEAGUE jest.I chodzi mi o to jakie są różnice pomiędzy tą wersją na ps2 a pc ?
Bodzioszenko
Grafika i gameplay napewno.Oni już mają w dupie tą platforme wydają coś żeby jakieś dodatkowe siano mieć pewnie
Terry27
Roznica jest spora. Grafika na ps2. jak za dawnych czasow (pes5, 6). Wersja na PC bije na głowe, ale to chyba normalne... Gameplay rowniez troche inny. Na ps2. wiadomo, latwiej wychodza dryblingi, wystepuja te same bledy co w poprzednich edycjach. Zmianie ulegly w stosunku do porzednich odslon na ps2 tylko sklady druzyn, stroje no i menu takie same jak na PC z Liga Mistrzow (ktorej nie przetestowalem).
Klubow niestety jest mniej. Z tego co zauwazylem nie ma Ligi Europa a co z tym sie wiaze, nie ma wielu zespolow z roznych lig europy. Wisly Krakow w wersji na ps2. rowniez nie ma a na PC jest.
Podsumowujac. Wersja na ps2. to juz naprawde odgrzewany kotlet. Wersja 2008 czy 2009 prawie w ogole niczym sie nie rozni. Ale trzeba przyznac ze grajac w kilka osob turniej przed telewizorem nadal mozna sie swietnie bawic. W koncu na ps2 byl najwiekszy szał na tę pileczke. Nawet konsolowa wersja Fify moze pozazdroscic takich emocji jakie towarzyszyly na wielu domówkach.
Piechu
gram w wersje na ps2 i moim zdaniem gameplay jest lepszy niz na pc ale to zalezy co kto lubi, na ps2 napewno gra bramkarzy jest o niebo lepsza niz na pc, grafika lepsza troszke od poprzedniej wersji. Gameplay napewno nie jest taki sam jak w wersji 2009, nie da tak latwo przechodzic 1 zawodnikiem, trzeba grac bardziej zespolwo, karne zostaly po staremu.

polecam ten artykul po angielsku:
http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=225266
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.