Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zagrać turniej w np. 4 osoby - jaki to Puchar ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Rafeal
Witam.

Nie raz z kolegami chcemy zagrać turniej w PES2010 od 3 do 5 osób, zależności ilu nas jest.
I okazuje się że nie można zagrać takiego turnieju co w PES2009 było możliwe.
Są do wyboru różne puchary ale i część jest chyba zablokowana. A zarazem część nie dostępna.

I teraz pytanie jaki to jest puchar....

Jeśli chodzi o to jak chcemy grać to: jest nas np. 4 i każdy z nas wybiera jakim chce grać zespołem. Po dokonaniu wyboru zaczynamy zabawę (każdy gra z każdym swą drużyną) smile.gif

Nie wiem jak się zwał ten puchar w PES2009 ale jak się nie mylę to chodzi o puchar KONAMI bądź INTERNACIONAL.

Sam nie posiadam ani PES2009 i PES2010 wiec nie mogę bardziej sprecyzować i ustalić o co mi chodzi.

Jeśli był taki temat to Wielkie Sorry smile.gif
Rafeal
Czy to aż tak wielki problem, odpalić grę i zobaczyć czy też tak np. macie.

Widać że pomoc na Forach nadal jest zacofana w najprostrzych sprawach.
Cooltys
COMMUNITY

I niech się kolega nie frustruje, że ktoś w ciągu minuty nie odpowie. Sam mogłeś przeszukać bardziej tryby w PES albo zapytać kogoś na GG.
Rafeal
Jak wspominałem nie mam PES2010, 2009, 2008

Co do tego Community to jest z menu głównego gry (jak dobrze pamiętam), a mi chodzi o nazwę pucharu.

Widze że macie spore problemy z czytaniem.

Na 70 odwiedzin tego tematu tylko 1 osoba odpisała, coś niebywale niebywałego.

Ale jak dobry user chce zrobić spolszczenie do PES2010 (pełne) to nagle masa typa sie sra o to kiedy będzie i takie tam.
rafios
czlowieku, k***a wez sie nie irytuj... kolega wyzej rozwiazal twoj problem... pucharu takiego z glownego menu nie ma musisz wejsc do trybu community i tam mozna utworzyc puchar o dowolnej nazwie, wiec najpierw sprawdz dobra rade a dopiero potem bluzgaj... dzieki takim frustratom jak ty swiat schodzi na psy... ehh... wybaczcie off topa lekkiego wink.gif
Rafeal
CYTAT
pucharu takiego z glownego menu nie ma musisz wejsc do trybu community i tam mozna utworzyc puchar o dowolnej nazwie, wiec najpierw sprawdz dobra rade a dopiero potem bluzgaj...

Jak pisałem nie posiadam Tej Gry. Wiec jak mam sprawdzić. Jak będziemy grać jakiegoś dnia to się sprawdzi smile.gif proste i logiczne.

CYTAT
dzieki takim frustratom jak ty świat schodzi na psy...

To samo mogę powiedzieć o Tobie.
Nie widziałem w moich postach przekleństw. Czytaj to co piszesz.

Sprawdzę to Community. Nara
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.