Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z płytą
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
FanPES
Witam. Mam problem z oryginalną płytą, ma jedną dużą ryskę. Gra mi chodzi na high, 60 fpsów, ale czasami sie zwiesza, czy to może być wina ryski na płycie? Wątpię że mi uznają reklamacje bo otworzyłem opakowanie ale jak miałem inaczej sprawdzić. Chcę grać przez internet więc crack nie wchodzi w grę. Proszę o pomoc. Chciałbym w końcu zagrać bez żadnej ścinki. może to może byc wina że gameplay jest niedopracowany, bo te ścinki są od czasu do czasu.
Flisak
Z tego co mi wiadomo to gram.pl daje wieczystą gwarancję na płyty jeśli się je zarejestruje na ich stronie.
FanPES
Ja kupiłem na Ultimie, zawsze tak kupowałem i nie było problemu a teraz chyba wina ultimy:( najgorsze ze nie uznają tego:(
messjash
Wątpie żeby zarysowana płyta była przyczyną zwieszania się gry. Jak by to była wina płyty to raczej gra by się w ogóle nie odpaliła. Ja jak kupowałem grę od ultimy ale bezpośrednio w sklepie to płyty były w pudełkach niezafoliowanych. Takie ultima dostała. Ja bym spróbował jednak postarać się o reklamację albo spróbować skopiować płytę. Tak na prawdę to nie chodzi przecież o nośnik tylko o cd-key jeśli chcesz grać przez net.
FanPES
Widzę w innych tematach że ludziom nawet na low sie tnie a powinno chodzić na high, więc chyba to jednak nie jest problem z płytą...płytę od PES2009 od samego używania mam zjechaną a gra i tak śmiga
raider
sciagnij cracka zeby gra chodzila bez plyty i przynajmniej wykluczysz ze to przez ta ryse
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.