Pierwsza bardzo dziwna sprawa to gdy daję dwukrotne przyśpieszenie meczu w Becom a Legend nic się nie dzieje. Czas leci z taką samą prędkością jak leciał. Ponadto nie słyszę dźwięków kopnięć, gwizdka i strzałów w słupek, poprzeczkę. Dodam, że w opcjach mam to włączone. Co oznacza czerwony trójkąt w niebieskiej obramówce na głową mojego gracza w Become a Legend. Najczęściej pojawia się po 75 minucie.
Bodzioszenko
Oct 29 2009, 10:47
Ten czerwony trójkąt oznacza że twój zawodnik jest zmęczony
Pomoże ktoś czy nikt???????????
messjash
Oct 30 2009, 10:14
Przecież Ci odpowiedział że trójkąt czerwony oznacza że twój zawodnik jest już zmęczony. W trakcie gry wejdź w sobie w opcje i w on-screen display włącz sobie pasek ze staminą, pokaże się on pod nazwiskiem zawodnika i będziesz wiedział ile ma siły i jak je rozplanować w trakcie meczu żeby był w stanie dograć do końca.
r.a.j.a.n
Oct 30 2009, 13:29
Ale kolega ufo19 chyba domaga się odpowiedzi na pytanie: Pierwsza bardzo dziwna sprawa to gdy daję dwukrotne przyśpieszenie meczu w Becom a Legend nic się nie dzieje. Czas leci z taką samą prędkością jak leciał. Ponadto nie słyszę dźwięków kopnięć, gwizdka i strzałów w słupek, poprzeczkę. Dodam, że w opcjach mam to włączone.
Dokładnie... Grę mam od kumpla... U niego wszystko hula normalnie... Bardzo dziwne...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.