Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kilka pytań-problemów
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
ufo19
Pierwsza bardzo dziwna sprawa to gdy daję dwukrotne przyśpieszenie meczu w Becom a Legend nic się nie dzieje. Czas leci z taką samą prędkością jak leciał. Ponadto nie słyszę dźwięków kopnięć, gwizdka i strzałów w słupek, poprzeczkę. Dodam, że w opcjach mam to włączone. Co oznacza czerwony trójkąt w niebieskiej obramówce na głową mojego gracza w Become a Legend. Najczęściej pojawia się po 75 minucie.
Bodzioszenko
Ten czerwony trójkąt oznacza że twój zawodnik jest zmęczony
ufo19
Pomoże ktoś czy nikt???????????
messjash
Przecież Ci odpowiedział że trójkąt czerwony oznacza że twój zawodnik jest już zmęczony. W trakcie gry wejdź w sobie w opcje i w on-screen display włącz sobie pasek ze staminą, pokaże się on pod nazwiskiem zawodnika i będziesz wiedział ile ma siły i jak je rozplanować w trakcie meczu żeby był w stanie dograć do końca.
r.a.j.a.n
Ale kolega ufo19 chyba domaga się odpowiedzi na pytanie: Pierwsza bardzo dziwna sprawa to gdy daję dwukrotne przyśpieszenie meczu w Becom a Legend nic się nie dzieje. Czas leci z taką samą prędkością jak leciał. Ponadto nie słyszę dźwięków kopnięć, gwizdka i strzałów w słupek, poprzeczkę. Dodam, że w opcjach mam to włączone.
ufo19
Dokładnie... Grę mam od kumpla... U niego wszystko hula normalnie... Bardzo dziwne...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.