Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pare pytan od poczatkujacego.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
kicekpoland
Jest to moj 1 PES i bardzo mi sie spodobal wiec chce sprobowac nauczyc sie niego grac.
1. Jakie sa rodzaje kopniec ? Czy moge gdzies znalezc tabelke jakie klawisze naciskac ?
2. Jak sie kiwac??
3. Zawsze gdy jestes poza polem karnym , gdy probuje oddac strzal z dystansu leci on ponad poprzeczka , jak zrobic zeby strzal po jakims czasie opadal w strone bramki ??

Bodzioszenko
Wejdz w trening i tam znajdziesz wszystkie zagrania opisane po angielsku i postrzelać też sobie można oczywiście
cialo7
Przede wszystkich ustaw sobie jakieś rozsądne i wygodne dla Ciebie sterowanie (ja gram standardowym starym, jeszcze z Fify 98 - WSAD+E sprint i jakieś tam poboczne)
Później możesz chwilę pograć trening, ale naprawdę lepiej łapać doświadczenie w meczach. Graj na poziomie na którym nie jest dla Ciebie zbyt trudno, ale na takim żeby dało pograć się i obronną grę i atak. W pesie są strzały np: D + W (strzał + podanie na dojście), jest bodajże strzał + zwód (u mnie d+c) to jest techniczny, przynajmniej w poprzednich był ;p co do innych sytuacji, stylu gry, jakości strzałów, to wszystko poznasz grając, nie będziesz mistrzem znając samą teorię, jeśli w praktyce nie stosowałeś tego jeszcze. Także graj, a wszystko wyjdzie w praniu.
dzosz
Wielki znawca... w starej fifie szybki bieg byl pod "w". Pod "e" pojawil sie troche później. ( nie chce cie obrazac ale jak grasz od fify 98 to powinienes to wiedziec )

Aby zobaczyc opis strzałów/ruchów podczas gry daj pauze i wybierz command list ( masz parę zakładek )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.