Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skille
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
bojson
Hmm... zaczałem karierę Pogonią Szczecin [zrobiony przeze mnie klub] i zauwazylem, ze wiekszosci zawodnikom zamiast rosnac skille mocno spadaja.. wiecie moze jaka jest przyczyna? nie mowie tylko o zawodnikach po 30-estce.. ale i nawet zawodnik w wieku 20 lat zaczynaja mu spadac skille
Tolek
Jest to kwestia rozwoju. Niektóry gracze zaliczają spadek umiejętności w dół, a potem odbicie się od dna i znowu jazda do góry. Pytanie, czy masz to u poszczególnych graczy, czy u wszystkich jak leci?
bojson
CYTAT(Tolek @ Oct 28 2009, 17:22) *
Jest to kwestia rozwoju. Niektóry gracze zaliczają spadek umiejętności w dół, a potem odbicie się od dna i znowu jazda do góry. Pytanie, czy masz to u poszczególnych graczy, czy u wszystkich jak leci?

wieksza połowę.. kilku stoi w miejscu a nie ktorzy ida w gre
Tolek
IMO to normalne w takim razie, jeśli większość graczy młodych się rozwija, nie trzeba się martwić.
bojson
CYTAT(Tolek @ Oct 29 2009, 23:57) *
IMO to normalne w takim razie, jeśli większość graczy młodych się rozwija, nie trzeba się martwić.

wlasnie tylko 3 zawodnikow mlodych sie rozwija a zawodnicy w wieku 20-25 strasznie lecą..
Lord_Joshua
Kiedy grałem Tottenhamem przez pierwszy sezon cały czas obniżały się statystyki Lennonowi, w drugim sezonie zaczęły rosnąć. Po prostu niektórzy zawodnicy mają tak ustawione krzywe rozwoju.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.