Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa Patch 2010
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
mils
Pytanie do tomaja i Seby. Planujecie EP Patch dla PES 2010? Jestem pewien, że oprócz mnie na taki patch czeka wielu fanatyków polskiej piłki, którzy cenią bardziej naszą kopaną niż zagraniczne ligi. Jeśli tak, to mogę pomóc w czymś chętnie (OF lub kitsy). Zresztą jeden z moich prostych kitsów znalazł się w EP 2009.
BubelCk
Dołączam się do pytania.
k0rdian
Chyba zostaną przy PES6. Pewnie kaktus mi prędzej wyrośnie, niż zrobią coś dla PES10...
WKS
Ale tu nie chodzi o Pol-Evo biggrin.gif biggrin.gif tylko o Sebe i Tomaja a robi Seba patcha od 2 pesów już ( PES 2008 i 2009)
kuba_n
ja mogę zająć się śpiewkami dla niektórych drużyn.
mam w tym pewne doświadczenie (wcześniej robiłem przyśpiewki do Fify). smile.gif
AlfonsKarim
ja też czekam czy będzie nowy EP Tomaja i Seby, na wersji 2009 zdobyłem chyba wszystko. biggrin.gif Ale słyszałem że powstaje inny EP od DoMManU i Michał17Widzew, tutaj info i myślę że jak nic innego i lepszego nie wyjdzie, to warto spróbować. I jeszcze nieoficjalne spolszczenie autorstwa ★Master_Rafael★.
seba
Panowie dzięki za pamięć, ale nie mam pes 2010 (tylko wersję demo) i na chwile obecną nie planuję jej nabycia. Tak więc EP 2010 mojego autorstwa w tym roku nie będzie.
prezes87
http://pes-mod.cba.pl/news.php

63% jest ukończone. Pod choinkę pewnie będzie i na pewno nie będzie gorszy od wersji seby i tomaja z 2009. No może trochę bo stadionów chyba nie będzie.
__SaNd1__
CYTAT(prezes87 @ Dec 10 2009, 11:36) *
http://pes-mod.cba.pl/news.php

63% jest ukończone. Pod choinkę pewnie będzie i na pewno nie będzie gorszy od wersji seby i tomaja z 2009. No może trochę bo stadionów chyba nie będzie.

Stadiony wogole nie powstaly jescze do PES 2010 chyba tak ze to nie wina autorow wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.