Witam, czy jest jakis patch ktory robi wszystkie transfery Barcelony do aktualnego skladu ? I ewentualnie czy moze ktos by sie podjął zrobienia kilku młodych zawodnikow Barcelony, Jeffrena, dos Santosa, Muniesy, Assulina, bo szkółka młodzierzowa Barcy jest bardzo dobra, a młodziakow zupelnie nie ma ;/ Byłbym wdzieczny gdyby ktos albo mial jakiegos patcha to robiącego, albo by sie podjął zrobienia. pozdrawiam
A edytor w grze od czego jest? Raptem 5 min. roboty
messjash
Oct 27 2009, 15:08
Przeca Dos Santos jest w Tottenhamie skąd wypożyczyli go to Ipswich Town
no w porządku, zawodnikow mozna zrobic i przetransferowac, a teraz pytanie, jest mozliwosc zrobienia twarzy takiej jak do kitservera tylko ze do nowego stworzonego zawodnika ?
messjash nie chodzi mi o tego dos Santosa, tylko jego młodszego brata ktory gra w Barcelonia Athletic
Bodzioszenko
Oct 27 2009, 17:44
A jak zrobić żeby zrobić transfer ale żeby nie trzeba było zamieniać zawodnika bo u mnie coś takiego występuje
r.a.j.a.n
Oct 27 2009, 17:55
CYTAT(Bodzioszenko @ Oct 27 2009, 17:48)

A jak zrobić żeby zrobić transfer ale żeby nie trzeba było zamieniać zawodnika bo u mnie coś takiego występuje
Hehe, nie ma to jak konkretne pytanie
Bodzioszenko
Oct 27 2009, 19:04
Chodzi mi o to że nie moge poprostu sneidera pozostawić w interze tylko musze z tamtąd jednego zabrać za niego,napewno nie chodzi o limit piłkarzy w klubie.
Wejdź w register , potem w Inter weż Add Player wejdź w Real i kliknij w Wesa i się przeniesie.
Bodzioszenko
Oct 27 2009, 20:56
Ale ze mnie debil;D czemu ja tego nie zauwarzyłem to nie wiem...dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.