Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z dzwiekiem (brak komentarza, dziwne trzaski)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
cypress.amaru
no własnie cos sie wali z dzwiekiem po calosci..
odglosy z murawy sa ale tez sie od czasu do czasu przycinaja
brak komentarza i od czasu do czasu dziwne, wkurwiajace dla ucha zgrzyty i trzaski

zaznaczam jeszcze ze tylko w pesie mi sie cos takiego dzieje
i jak dwa dni temu instalowalem poprzednia czesc pojawial sie ten sam problem\

pomozecie? smile.gif
messjash
Jaki masz system i konfigurację ? Na początek proponuje zainstalować najnowsze sterowniki do karty dźwiękowej. Ja na viście miałem problemy w 2009 takie że gwizdków i kopania piłki nie słyszałem. COD WAW nie chciał mi np. w ogóle się odpalić do póki nie ustawiłem jakości dźwięku na niższy w ustawieniach. musisz pokombinować. Pamiętam też że pes miał jakieś problemy z kartami soundblaster i trzeba było zmniejszyć przyśpieszenie sprzętowe. Musisz pokombinować bo to co się czasem z kompami dzieje to się nawet filozofom nie śniło.
cypress.amaru
no mam sound blastera smile.gif
pokombinuje ze sterownikami
Windows XP
Core 2 DUO 2,2 gHz

ale to chyba przez sterwoniki bo niedawno formata miałem i neichcialo mi sie sciagac nowych
dzieki!
r.a.j.a.n
Jeśli chodzi o sam komentarz w grze, to już miałem z 3 razy sytuację w której, komentator się zacinał - potrafił powtórzyć daną sekwencję 5-krotnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.