Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Jachyba
Mam problem z pesedit patch 0.4 zainstalowalem i na koncu bylo 'Launch pesedit patch 0.4' wlaczylem pogralme i wylaczylem teraz gra nie chce sie wlaczy kreci sie koleczko przy kursorze i nic dopiero jak w kitserverze zrobie remove to dziala ale nie ma patcha wtedy. jak zrobic zeby grac z patchem?
Jachyba
bump
chodzi mi o to , ze jak w kitserverz zrobie install to nie chce sie w ogole gra wlaczcyc dopiero jak zrobie remove to dziala, ale nie ma patcha. jak zrobic zeby mozna bylo grac po install?
Bodzioszenko
Ja poprostu zainstalowalem i nic wiecej z kitserverem nie robilem i dziala
Jachyba
CYTAT(Bodzioszenko @ Oct 27 2009, 17:47) *
Ja poprostu zainstalowalem i nic wiecej z kitserverem nie robilem i dziala

ale u mnie nie działa... dry.gif
mati_910
miałem to samo z patchem. kiedy zainstalowalem kitserver to gra nie chciala sie uruchamiac. problem bynajmniej u mnie tkwi jedynie w samym uruchamianiu gry. PES2010.exe trzeba uruchomić "jako administrator" i gra włącza się normalnie przy działaniu kitservera i z zaisntalowanym patchem.

Moje pytanie może w złym dziale ale: Czy ktoś zna numery .bin gdzie znajdują się stroje dla pustych drużyn A,B,C,D,E ...
Ściągnąłem super paczkę z aktualnymi strojami Ekstraklasy i chciałbym sobie zrobić amatorską polską ligę ;-)) z góry dzięki za pomoc.

pozdrawiam.
Bodzioszenko
Wyszła już wersja 0.6 zobacz może na tej gra się włączy
idziak
a gdzie można go znaleźć?
messjash
CYTAT(Bodzioszenko @ Oct 28 2009, 10:38) *
Wyszła już wersja 0.6 zobacz może na tej gra się włączy

A czy wersję 0.6 można zainstalować samodzielnie czy potrzebne są jakieś poprzednie wersje patcha ??
Bodzioszenko
Wersja 0.6 patcha wydawanego przez PESEdit.com. Tym razem do gry dołączono:

-wszystkie stroje dla reprezentacji

-stroje dla zespołów z Bundesligi

-Bundesligę zrobioną w miejsce Eredivisie

http://www.pes-rev.com/fileplanet/plik/PES...-Patch-0_6.html

Nie trzeba nic kopiować instalator jest,poprzednich wersji też raczej nie trzeba
idziak
w opisie jest napisane:
Naprawiono również błąd związany z zawieszaniem się ML.

U mnie niestety ten problem cały czas jest.
cialo7
Po zaaplikowaniu tego patcha mam krótki ścinki na kilka-kilkanaście sekund będąc w menu. Trochę to, a nawet bardzo irytujące. Nie wiecie czemu?
zuraw12
Ja natomiast zainstalowalem tego patcha ale jakos zadnych zmian nie widac w grze;/ ktos wie w czym problem ?
novastar
A odpalasz grę z nowej ikonki która pojawiła Ci się na pulpicie ?
golex
To nie ma znaczenia czy odpalisz z "ikonki", która ci się pojawiła czy normalnie.
novastar
Hmm rzeczywiście nie ma różnicy. Ale patch na 100% działa.
Spróbuj jeszcze raz go zainstalować a później załadować OFa w odpowiedniej opcji w menu gry
Benyy
Ja mam mianowicie taki problem , ze po zainstalowaniu tego patcha nie moglem grac online. Musialem od nowa instalowac patcha od konami. Loga mi zniknely itd. ale nazwy druzyn sa z patcha wiec dziala tylko of. Online odpalalem z normalnej ikonki pesa a offline z ikonki patcha
idziak
ja mam pytanie dotyczace patch Bundes patch v 03,
zmienia on tez czciake zawodnikow, moj zawodnik w trybie bal na nazwisko pisane drukowanymi literami, tak jak mieli pozostali zawodnicy teraz, wglada smiesznie jak jako jedyny mam wyrozniajaca sie czciake. wiecie jak to zmienic

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.