Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 5, Tabela i terminarz.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2 > Puchar Ligi IO
Orange_91
Czas rozpocząć rozgrywki Pucharu Ligi IO. Z każdej z grup do dalszej fazy awansuje dwóch najlepszych zawodników z danej grupy oraz czterech z trzecich miejsc z najlepszym bilansem. W przypadku gdy dwie osoby będą miały jednakową liczbę punktów, wtedy o miejscu w tabeli decyduje różnica bramek. Z każdym przeciwnikiem rozgrywamy dwa mecze.
Mecze rozgrywamy do 08.11.2009r. W temacie jeden użytkownik wpisuje wynik meczu a drugi go potwierdza. Wyniki wpisujemy tak jak w tematach ligowych i oczywiście gramy drużynami, którymi gramy w lidze.

Grupa 5.
------------------------------M----GZ----GS----Pkt
1.siwers99-----------------6------9------4------12
2.Kubbas-------------------6-----12-----5------11

3.amarje-------------------6------5------8------10
4.Cziczinho-----------------6-----2------11------1
siwers99
siwers99 Cziczinho

Fajna atmosfera , fajny mecz;) Cavenaghi strzałem z głowy zapewnil prowadzeniu. Bordeaux miało wiele sytuacji jednak wszystko partaczyli jej zawodnicy. W drugiej polowie pod koniec meczu Crespo mógł skacić ekipę Żyrondystów ale na szczęście raz obronil Carrasso a za drugim razem Argentyńczyk za daleko wypuścil sobie pilkę.Następna akcja to szybka wymiana pilki między Chalme a Gouffranem i ten drugi pięknym rajdem na prawym skrzydle minąl kliku zawodników i odegrał do Chamakh który oddał strzał ale Amelia fantastycznie obronił kolejny raz w tym meczu ale wobec dobitki Cavenaghiego był bezradny.
Kubbas
Kubbas - Cziczinho 2:2

Cziczinho - Kubbas 0:3
siwers99
Cziczinho siwers99

Pierwsza bramka strzelona przez Wendela to gol zdobyty na raty , najpierw Amelia broni strzał Gouffrana następnie Cavenghiego a kapituluje przy kopnięciu Wendela. Jak mówi przysłowie do trzech razy sztuka. Pierwsza polowa była całkowitą dominacją Żyrondystów. W drugiej połowie gracze z Włoch postawili wszystko na jedną kartę i zaatakowali i w kilku sytuacjach byli naprawdę blisko. Dwa świetne strzały Palacio w kapitalnym stylu wybronił Carasso. Następnie po idiwidualnej akcji Wendel strzałem z 30 metrów dał druga bramkę Farncuzą. Pod koniec bramkarz przyjezdnych popisał sie cudowna robinsonadą po strzałe z głowy Sculliego . Chwile później od straty bramki uratowała poprzeczka . Crespo mógł być zawiedziony.
siwers99
siwers99 amarje

Kwintesencja piłki nożnej , piękna gra "brazyliana". Nic dodac nic ująć dosyć szczęśliwe zwycięstwo bo akurat mi wpadały a rywalowi nie. Duża w tym zasługa nie zawodnego Carrasso który bronił wszystko.

amarje siwers99

W tym spotkaniu było jeszcze więcej fajerwerków niż w pierwszym meczu. Najpierw już w 3 minucie Alou Diarra obija poprzeczke , następnie pada gol jest oblężana bramka Hildebranda przez cała połowę który niewiarygodne piłki wybraniał , jedną dosłownie jakby z bramki wyciągnął. Jak już zaatakowali "Wieśniacy" to było bardzo gorąco pod bramką Francuzów. Ale fenomenale robinsonady w wykonaniu goalkeepera "Żyrondystów" albo minimalne nieclene strzały. W drugiej połowie gracze Hoffenhaim zaczarowali obronę mistrza Francji , gdzie na piątym metrze stał niepilnowany Obasi i strzałem z pierwszej pilki umieścil piłke w siatce. Bordeaux robiło co mogło żeby wyrównać po kilku rożnych z kolei Gouffran wrzucił w pole karne , piłka mineła niemieckiego bramkarza i w zamieszaniu Chamakh wyrównał strzałem z ostego kąta do pustej bramki. Kolejne minuty to był "cios za cios". I wreszcie w 80 minucie ladnym strzałem po ziemii z 17 metrów Demba Ba dał prowadzenie Hoffenhaim. W ciągu ostatnich minut Bordeaux moglo przynajmniej raz wyrównać a nawet pokusic się o zwyciestwo. Zabrakło szczęścia z pierwszego spotkania.

W obu spotkaniach było wszystko , dramaturgia , sytuacje sam na sam , znakomite parady bramkarskie , fantastyczna gra obronna , niekonwencjonalne dryblingi , obite słupki , poprzeczki. Dzięki za kawał dobrego futbolu na tak!:)
Cziczinho
Amarje - cziczinho 1:0
cziczinho - amarje 0:1

pozdro
amar
Piękne meczyki dzisiaj smile.gif
Potwierdzam wszystkie wyniki.
Kubbas
1 mecz

2 mecz

Refleksje: karny w 2 meczu ustawił go, fajnie grał mój prawy boczny obrońca, który agresywnie w 2 połowie tworzył mega akcji. Nie lubię grać z Siwersem wg mnie gra antyfutbol, klepie piłę przez 95% meczu.

Dzięki za mecze, pzdr
siwers99
Dołożył bym jeszcze Twojego bramkarza Heltona który bronił fantastycznie z taką formą to do kadry Brazyli na podstawowego GK;p

P.S. antyfutbol? to w takim razie Barcelona też gra antyfutbol?;p
Kubbas
Zgodzę się ; )

Barcelona gra mecz 90 minut a nie 10 ; )
siwers99
Twoje zdanie i je szanuje moje jest inne;)
amar
Nigdy nie jest tak, że z każdym możesz grać "po swojemu". Jednemu dany przeciwnik "przypasuje", a drugiemu nie. Co zrobisz? Przecież się nie położysz i nie będziesz leżeć. Mi z siwersem grało się idealnie, bo również preferuje szybką grę piłką i dryblingi. Nie ma co narzekać. Raz trzeba się przemęczyć, a innym razem idzie się po przeciwniku jak po maśle. wink.gif Życie, ni ma co narzekać.
Kubbas

Orange_91
Rozgrywki grupy 1 uważam za zakończone. Do 1/8 finału awansowali siwers99, Kubbas, amarje. Temat zamykam, jeżeli mielibyście jakieś reklamacje np. złe wyniki w tabeli to piszcie na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.