Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 3, Tabela i terminarz.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2 > Puchar Ligi IO
Orange_91
Czas rozpocząć rozgrywki Pucharu Ligi IO. Z każdej z grup do dalszej fazy awansuje dwóch najlepszych zawodników z danej grupy oraz czterech z trzecich miejsc z najlepszym bilansem. W przypadku gdy dwie osoby będą miały jednakową liczbę punktów, wtedy o miejscu w tabeli decyduje różnica bramek. Z każdym przeciwnikiem rozgrywamy dwa mecze.
Mecze rozgrywamy do 08.11.2009r. W temacie jeden użytkownik wpisuje wynik meczu a drugi go potwierdza. Wyniki wpisujemy tak jak w tematach ligowych i oczywiście gramy drużynami, którymi gramy w lidze.

Grupa 3.
------------------------------M----GZ----GS----Pkt
1.lowrider89----------------6-----15-----8------13
2.pablo109------------------4-----6------7------5

3.lukasz44------------------4-----5------5------4
4.p3sman-------------------2-----2------8------0
lowrider
Do wszystkich którzy mają ze mną mecze. Narazie mam problemy z połączeniem i żaden ze sposobów gry mi nie działa (pes6j, gs0.3, classic GS). Walczę z tym od wczoraj, jak narazie bezskutecznie. Szczęścia potrzebuję...
lowrider
lukasz44 lowrider89

Mecz bardziej pod moje dyktando, stwarzałem więcej sytuacji strzeleckich, jednak zdarzały się momenty dominacji lukasz44, który jednak ograniczał się do rozgrywania piłki na 25 metrze od mojej bramki. Gol to efekt minięcia bramkarza i strzale w krótki róg od słupka.

lukasz44 lowrider89

Cel uświęca środki. Ostra, bezpardonowa gra lukasz44, czego efektem były 2 rzuty karne (jeden celny) i kilka żółtych kartek. Dwie głupio stracone gole i nieudana próba odrabiania strat.

Powodzenia dalej!
lukasz44
CYTAT(lowrider89 @ Oct 29 2009, 17:36) *
lukasz44 lowrider89

Cel uświęca środki. Ostra, bezpardonowa gra lukasz44, czego efektem były 2 rzuty karne (jeden celny) i kilka żółtych kartek. Dwie głupio stracone gole i nieudana próba odrabiania strat.

Powodzenia dalej!

Czy ja wiem czy grałem tak ostro wink.gif nawet patrząc na staty ,ale wracając do meczu, dwa karne z kapelusza według mnie, ledwo ich dotknę i już padają i karny happy.gif , piękny gol Barriosa z woleja, ładna gra z mojej strony, chyba trochę przesadzasz,ale cóż. dzięki za mecze wink.gif
lowrider
miałem na myśli głównie te wslizgi od tylu kiedy mogłem wychodzić kontrą 4v2. No ale nic... było minęło wink.gif
lowrider
pablo109 lowrider89

Wynik nie do konca odzwierciedla mecz bo pablo stwarzał czesto zagrożenie pod bramką. Toczony w atmosferze fair-play bez żadnych złośliwości. Dwie kuriozalne bramki - jedna w zamieszaniu, druga po rykoszecie. I to tyle. Powodzenia dalej i do najbliższego meczu.

p.s. przy okazji potwierdzam wynik drugiego meczu gdzie padł wynik 2:2 (1:1)
p@blo
lowrider89 pablo109

Mec pod dyktando druzyny gospodarzy. Pierwsza bramka padla po sporym zameiszaniu po rzucie roznym. Pozniej 2 piekne akcje akcje lowridera. Wynik meczu ustalil pieknym strzalem z 16 metrow Luyidula. MEcz grany w atmosferze fair play. Potwierdzam poprzedni wynik.( screeny dam jutro)

p@blo
Dzieki za mecze

lukasz44 pablo109

pablo109 lukasz44

lowrider
p3sman lowrider89

lowrider89 p3sman

Oba mecze bardzo podobne. Wolfsburg stwarzał sobie kilka okazji ale zbyt otwarta gra powodowała zabójcze kontry graczy Szachtara. Wyniki zdecydowanie za wysokie, nie odzwierciedlają do końca przebiegu meczów. 2 strzały w słupek w dwóch meczach i dobra gra Khudzamova nieco uratowała Szachtar od innego wyniku niż zwycięstwo.

p.s. dla mnie to koniec rozgrywek grupowych. Reszcie życzę powodzenia!
Orange_91
Rozgrywki grupy 1 uważam za zakończone. Do 1/8 finału awansowali lowrider89, pablo109, lukasz44. Temat zamykam, jeżeli mielibyście jakieś reklamacje np. złe wyniki w tabeli to piszcie na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.