Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje Dotyczące Walkowerów
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2 > Puchar Ligi IO
Orange_91
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji z przeciwnikiem i ustawienia się na mecz pucharowy.

Forma powinna wyglądać następująco:

Grupa:
Mecz:
Powód:
Orange_91
Real Madrid2-0 (1-1)FC Barcelona

?

Goals:
Real Madrid: S. Ramos [SB] 11'; G. Higuain [SS] 32';
Cards:
Real Madrid: S. Sanchez [GK] ; A. Fedetskiy [CBT] ; Romaric [CMF] ;
FC Barcelona: W. Szczesny [GK] ; Simao [SMF] ; Josetxo [CBT] ;
Injuries:
No

[SP=????????? ?????]

[/SP]
??????? ??????????? ?? ?????:
Dobre Spotkanie. Świetny mecz rozegrał Sergio Ramos, brawo dla niego.
jarek
Grupa 1
kfg - jarek

czubinho - jarek

Wnoszę o walkowery...co prawda nie pisałem do nich często o mecz...ale na wiadomości które napisałem nie odpisali...
Drugi sprawa to taka że z meczy które rozgrywam to zazwyczaj ja pierwszy piszę do ludzi o mecz...Ci panowie nigdy nie napisali że mamy mecz do rozegrania...ehh
Milerinho
Chcialem zagrac z Jarkiem bo to naprawde dobry gracz w koncu dzis sie styknelismy na gg ale kazal napisac o wo gdyz nie ma czasu zagrac.
Ja bardziej bylem za opcja przedluzenia terminu.

Jego wola to 2x wo dla mnie.

jarek
potwierdzam...niestety muszę oddać mecze walkowerem sad.gif ehh a puchar już prawie mój biggrin.gif
Kubbas
Ja proszę o przedłużenie terminu meczy z Tomaszem, on do mnie nie napisał, ja do niego też nie, dopiero 2 dni temu spróbowałem, zapomniałem o terminie.

Jak można dajcie czas do piątku.
bobex77
Ja prosze - jesli zawodnik sie nie zjawi - o przedluzenie terminu rozegrania ze Snajperem. Mielismy rozegrac spotkanie o 20 jednak zero odzewu, zaznaczam jednak ze we wczesniejszych dniach ja nie moglem rozegrac spotkania.
Kubbas
Proszę o WO z Tomaszem, pierwszy mecz 8-0 w wiadomo jakich okolicznościach, a później po kilku próbach na gg :

Kuba 17:45:29
grasz
Kuba 17:45:29
?
Tomasz 17:49:45
nie mam ochoty

Dzisiaj mija termin, właśnie się zawijam, dziękuje za rywalizacje unsure.gif
Orange_91
CYTAT(bobex77 @ Nov 18 2009, 20:34) *
Ja prosze - jesli zawodnik sie nie zjawi - o przedluzenie terminu rozegrania ze Snajperem. Mielismy rozegrac spotkanie o 20 jednak zero odzewu, zaznaczam jednak ze we wczesniejszych dniach ja nie moglem rozegrac spotkania.

Czy jest szansa żeby spotkanie zostało rozegrane jeszcze dziś? Jeśli nie to niestety, ale dłużej czekać nie możemy.
snajper1929
Umówieni jesteśmy na 20 musi dać radę tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.