Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 26.10 - 01.11, kolejki 17-20
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Orange_91
17 kolejka

siwers99 - p3sman
lowrider89 - MM
JustMe1987 - bobex77
lukasz44 - dosko10
amarje - Tomaszzz
Cziczinho - Mani3k
kfg - Orange_91
snajper1929 - szolpas
Bakel - jarek
dikhet - Kubbas
acidd - Czubinho
pablo109 - milerinho

18 kolejka

MM - siwers99
bobex77 - p3sman
dosko10 - lowrider89
Tomaszzz - JustMe1987
Mani3k - lukasz44
Orange_91 - amarje
szolpas - Cziczinho
jarek - kfg
Kubbas - snajper1929
Czubinho - Bakel
milerinho - dikhet
pablo109 - acidd

19 kolejka

siwers99 - bobex77
MM - dosko10
p3sman - Tomaszzz
lowrider89 - Mani3k
JustMe1987 - Orange_91
lukasz44 - szolpas
amarje - jarek
Cziczinho - Kubbas
kfg - Czubinho
snajper1929 - milerinho
Bakel - pablo109
dikhet - acidd

kolejka 20

dosko10 - siwers99
Tomaszzz - bobex77
Mani3k - MM
Orange_91 - p3sman
szolpas - lowrider89
jarek - JustMe1987
Kubbas - lukasz44
Czubinho - amarje
milerinho - Cziczinho
pablo109 - kfg
acidd - snajper1929
dikhet - Bakel
p3sman
Orange91 p3sman

Bardzo ciekawy pojedynek. Walka od pierwszego do ostatniego gwizdka. Najpierw 11 minuta i fantastyczny rajd po prawej stronie Luisa Garcii, który kończy tą szarżę golem. Wolfsburg na początku zdekoncentrowany z biegiem czasu wraca na właściwe tory czego efektem są ich 3 kolejne bramki. Bramki strzela każdy z trio Grafite-Dżeko-Martins, z którym to różnie bywa w sensie formy. Przeciwnik zmienia ustawienie, gra bardziej ofensywnie i zaraz pada bramka na 2:3 i ostatnie minuty stają się gorące. Po sam koniec Wolfsburg w obawie przed stratą bramki zmienia ustawienie na 5-4-1. Wynik już się nie zmienił.
siwers99
siwers99 p3sman

Ciężki mecz dla obu drużyn . Po obu stronach przynajmniej po dwie dogodne okazje podbramkowe zostały zmarnowane. Gra toczyla sie w środku boiska i obie obrony grały twardo , pewnie i nieustępliwie. W 70 minucie po zespolej akcji Bordeaux grze na jeden kontakt prostopadła piłką został obdarowany Wendel i przymierzył po długim słupku , bramkarz nie miał nic do powiedzenia. Jednak to było na tyle fajerwerków ze strony drużyny mistrza Francji. Chwilę poźniej Chamakh znalazł się sam przed goalkeeperem Wilków ale strzelił prosto w niego. Zaraz po tymj Grafite fatalnie przestrzelił w dogodnej sytuacji . Kluczem do sukcesu było krótkie pilnowanie trójki napastników zespołu z Niemiec i rozbijanie ataku gości w środku pola . Alou Diarra grał za trzech i został mvp meczu.Antybohater Grafite fatalna skuteczność.

siwers99 bobex77

Fanastycznie grali Francuzi niesieni dopingiem w pierwszej polowie tylko raz pozwolili oddać Koniczynkom strzał , za to Żyrondyści dochodzili do wielu sytuacji lecz dużo marnowali ale na szczęście Laurenta Blanc'a wykorzystali dwie . W Posiadaniu piłki byla miażdżaca przewaga 68 % do 32 % . Fanastyczna połowa ,magia niczym na Camp Nou. Druga polowa gra sie nieco wyrównała i Grecy mieli dogodna by wyrównać lecz albo na posterunku stał Carrasso lub przestrzelali. Bordeaux w swoich akcjach mógł podwyższyć prowadzenie ale niestety pilka nie trafiła do bramki.
Zawodnik meczu: Ciani upilnował Cisse który dzięki temu był kompletnie nie widoczny
Mani3k
Mani3k lukasz44

"Dwa oblicza lukasz44"
Pierwsza połowa pod dyktando Rzymskiego Lazio, którzy od pierwszych minut nacierali na rywala stwarzając sobie kilka świetnych okazji podbramkowych, z których 'tylko' dwie zdołali wykorzystać. Pierwszy gol padł w 19 minucie autorstwa J. Cruz'a, który po otrzymaniu prostopadłej piłki od Ledesmy w polu karnym nie miał problemu z umieszczeniem jej w siatce. Autorem drugiej bramki również został Argentyńczyk - po kombinacyjnej akcji całego zespołu strzałem do pustej bramki w 44 minucie podwyższył wynik na 2:0. Jeszcze przed przerwą rywal zdołał zniwelować stratę - kopia drugiej bramki Rzymian lecz autorstwa Barrios'a. Do przerwy 2:1 dla gospodarzy.
Druga połowa to całkiem inna gra rywala. Dokonał on kilku istotnych zmian w swojej formacji, rzucając wszystko na jedną szalę co przyniosło efekt w postaci kilku groźnych strzałów na bramkę, z których co najmniej jeden powinien zostać zamieniony na bramkę. Niestety nie udało się... Doświadczenie gospodarzy wzięło jednak górę nad przeciwnikiem, uspokoili grę w końcowych minutach i nie pozwolili gościom na wywalczenie choćby punktu w tym spotkaniu.

Mani3k MM

"Szczęście (nie zawsze) sprzyja lepszym"
Rywal bronił się jak mógł przez cały mecz, wybijając piłkę gdzie się tylko dało. Oddał jeden celny strzał w 55 minucie po wrzutce na aferę... i Piquionne strzałem głową urwał punkty gospodarzom. Brak słów. wink.gif
MM.
MM - siwers99 0:0

Duża przewaga gości nie udokumentowana żadną bramką.
siwers99
szkoda że ograniczyłeś sie tylko do wybijania pilki , a mi niestety nic nie weszło i do tego obita konstrukcja bramki;)
JustMe1987
JustMe1987 Orange_91

Niewykorzystane sytuacje lubia sie mscic.

Dobre widowisko i mnostwo zmarnowanych sytuacji z obu stron. Szkoda ze Baros nie mial na tyle zimnej krwi zeby w pierwszej polowie wykorzystac chociaz 1 okazje z 7 ktore mial. Po pierwszej polowie prowadzilem 1:0 po fatalnym podaniu obroncy Espanyolu w strone Kameniego. Jak wiadomo jedna bramka jeszcze nic nie znaczy. Wystarczyla odrobina zimnej krwi i przeciwnik zdolal wyrownac. Wyszedlem z zalozenia ze albo rybka albo akwarium i ustawilem zespol bardzo ofensywnie a bezproduktywnego Barosa zamienilem na Nonde ktory udowodnil... ze Baros nie byl dzisiaj najslabszym napastnikiem gospodarzy. Nonda kompletnie niewidoczny zgasil resztki sily ognia w druzynie Galaty. Ta natomiast ustawiona mocno ofensywnie musiala sie poddac Espanyolowi ktorego gra w drugiej polowie wygladala juz znacznie lepiej. Zdobycie drugiej bramki przez gosci dobilo Galatasaray ktore mecz najwyrazniej przegralo juz w szatni. Gratulacje dla przeciwnika za walke do konca cool.gif
Tomaszzz
Tomaszzz - JustMe1987 0 -1

Nie do końca sprawiedliwy wynik, jedyny gola padł w pierwszych minutach meczu po niepozornej wrzutce gdzie nie wiadomo skąd wziąc się gracz przeciwnika i strzelił gola. tongue.gif

http://img136.imageshack.us/img136/6137/beztytuubqb.jpg
Orange_91
Orange_91 amarje

Dobry szybki mecz z wieloma okazjami podbramkowymi, jednak drużyna Espanyolu okazała się skuteczniejsza i wygrała to spotkanie.

Tomaszzz
p3sman Tomaszzz

P3sman miał więcej strzałów, ale udało mi się jakoś przez to przebrnąć, wyrównany mecz.

http://xs744.xs.to/xs744/09442/bez_tytu__322_u761.jpg
p3sman
Po raz kolejny żenada. Po raz kolejny zmarnowane 100% akcje. Wolfsburg niestety gra nierówno, a zmiany ustawień, założeń taktycznych nic nie dają. ehhhh
lowrider
Do wszystkich którzy mają ze mną mecze. Narazie mam problemy z połączeniem i żaden ze sposobów gry mi nie działa (pes6j, gs0.3, classic GS). Walczę z tym od wczoraj, jak narazie bezskutecznie. Szczęścia potrzebuję...
lowrider
lowrider89 Mani3k

Cały mecz nerwówka z mojej strony. Dwie bramki po błędzie bramkarza Lazio - główka Aghahowy z 11 metrów w krótki róg i lekki strzał odbity przed siebie zakończony dobitką. Trzeciego gola dokłada niesygnalizowanym strzalem z 20 metrów Aghahowa. Mani3k odpowiedział dwoma trafieniami a sytuacja z 90minuty będzie mu się chyba śnić po nocy. Do następnego i powodzenia!
Mani3k
CYTAT(lowrider89 @ Oct 29 2009, 18:32) *
lowrider89 Mani3k

Cały mecz nerwówka z mojej strony. Dwie bramki po błędzie bramkarza Lazio - główka Aghahowy z 11 metrów w krótki róg i lekki strzał odbity przed siebie zakończony dobitką. Trzeciego gola dokłada niesygnalizowanym strzalem z 20 metrów Aghahowa. Mani3k odpowiedział dwoma trafieniami a sytuacja z 90minuty będzie mu się chyba śnić po nocy. Do następnego i powodzenia!

Jak dotąd Bizarri w bramce spisywał się znakomicie, tak dzisiaj bronił jak amator... sad.gif
Dzięki za mecz, powodzenia!
lowrider
lowrider89 MM

Czysty mecz bez żadnych złośliwości, gdzie prawdziwa gra zakończyła się już po 20 minutach kiedy to wynik na tablicy widniał już 3:0. Anglicy nie mieli w tym meczu dobrych argumentów aby poradzić sobie z taktyką Szachtara. Dwa niecelne strzały na bramkę oddane przez Kanu to cały dorobek Pompey w tym spotkaniu. Dzięki i powodzenia!
Tomaszzz
Tomaszzz - bobex77

1:2

Niewykorzystane sytuacje się zemściły...
p@blo
pablo109 acidd

Jak zwykle paryzanie ponziej swoich mozliwosci.
Milerinho
Milerinho 3:0 pablo109

Dobry mecz w wykonaniu graczy z Liverpoolu.
Piennar strzala szybko bramke wykorzystujac blad obroncy, pozniej glowka z 16m Yakubu i chwile pozniej Precyzyjny strzal Luisa Sahy w okienko bramki Cupeta.

Bardzo dobrze wypadl w tym meczu bramkasz PSG ktory bronil jak w transie.

Pod koniec kilka sytuacji niewykorzystali gracze PSG marnujac 100% akcje z bramkarzem.

Dzieki za mecz smile.gif
Milerinho
milerinho 9-2 Cziczinho

Dzieki rolleyes.gif

JustMe1987
JustMe1987 bobex77

Co tu duzo gadac - wymiana ciosow bez trzymania gardy. Cisse dobrze upilnowany i dlatego wlasnie wynik na moja korzysc cool.gif
Kubbas
Kubbas - Cziczinho 4:0

Dzięki za mecz, niestety nie mamy skrinów, za co przepraszam.
snajper1929
snajper1929 miler

1 prezent gości chyba przeważył o wyniku mecz na remis ale Celtic jednak dał radę z mocniejszym kadrowo Evertonem wink.gif

czubinho
Czubinho Bakel

Nic mi nie wychodzi ostatnio ;/
Dzieki za mecz
Pozdroo
Bakel
dikhet Bakel

Dobra passa Blackburn trwa. Kolejny świetny mecz i awans na 7 miejsce. Walczymy o podium! wink.gif
Kubbas
Kubbas - lukasz 44 5:1

Na samym początku sczęśliwa bramka dla przeciwnika, przez cały mecz całkowita dominacja mojego zespołu, tragiczna postawa przeciwnika w kontakcie między nami, kosy gdy przegrywa 3:1 do samego końca meczu, dziwne wypowiedzi po meczu w czacie, no i lekkie lagi na jego hoście pod sam koniec.

lukasz44
Ty coś mówisz o szczęśliwych bramkach ? Dwie po moich wyjściach bramkarzem a może nawet 3 a ostatnia gdy już odeszłem od kompa i nikt nie sterował moimi graczami ;P (co powiedz że nie prawda ?;-P) także już byś chociaż nie komentował głupio. Kosy ? Ty lepiej przypomnij sobie co przed meczem robiłeś jak mnie wywaliło ;-) Na moim hoście lagi były ? ok. ,ale dobrze przecież wiesz że skoro ty masz w drugiej to ja miałem takie same w pierwszej . W końcu to ty stawiałeś serwa ,. pomyśl czasem 2 razy zanim coś napiszesz.
Kubbas
Mam neta 6 mb, nikt na żadne lagi dzisiaj nie narzekał, widocznie z Milerem też traciłeś bramki jak otwierałeś drzwi wink.gif

Miłego koszenia i kolejnych goryczy porażki, nie mam przyjemności rozmawiać z tobą ani grać do następnego meczu ligowego.
Milerinho
Milerinho 5:1 Dikhet

Pewne zwycięstwo Evertonu.
+ masza niewykorzystanych setek i karnego smile.gif

Powodzenia dalej !

PS. w meczu moim i lukasza44 bylo polowanie na moich graczy.
Dobrze gramy z wylaczonymi kontami bo brako by zmian biggrin.gif
Mani3k
CYTAT(milerinho @ Nov 4 2009, 20:05) *
w meczu moim i lukasza44 bylo polowanie na moich graczy.
Dobrze gramy z wylaczonymi kontami bo brako by zmian biggrin.gif

Mamy Ci współczuć czy jak? Dobrze, że tobie w sparingach ze mną nie zdarzało się kosić specjalnie... laugh.gif
siwers99
Miller i kto tu płacze po meczach?laugh.gif
Milerinho
Maniek nie naleze do ludzi piszacych referatow na gg komuc na temat jego gry biggrin.gif
a tak bylo wiele razy w twoim i l44 wykonaniu biggrin.gif

Mimo ze nie raz powtarzalem po co mi to wypisujesz na gg laugh.gif smile.gif
Chociaz do tej pory to ci zostalo biggrin.gif

A siwers nie pamieta jak caly sezon płakał, że bramkarz mu mecze przegrywa huh.gif ??

Nie spinajcie sie tak panowie biggrin.gif
Mani3k
CYTAT(milerinho @ Nov 4 2009, 20:55) *
Maniek nie naleze do ludzi piszacych referatow na gg komuc na temat jego gry biggrin.gif

Jaki to ma związek z wcześniejszym postem?
Nie wal tyle ENTER'ów bo twój post rozciągnie się na całą stronę.
P.S. Twój avatar idealnie pasuje do ciebie, "The Special One" na scenie jak nic.
Nie odpisuj.
lukasz44
CYTAT(milerinho @ Nov 4 2009, 20:55) *
A siwers nie pamieta jak caly sezon płakał, że bramkarz mu mecze przegrywa huh.gif ??
Nie spinajcie sie tak panowie biggrin.gif

Czego ty chłopie chcesz ?Wygrałeś , ciesz się. Fuks w 88 minucie, ja nie płacze po porażce tylko ty po zwycięstwie więc trochę to dziwne, wogóle jesteś dziwny żeby nie użyć innych słów.
lukasz44
Zagraliśmy z Szołpasem mecz z 19 kolejki. Proszę o edycję wyniku.

lukasz44 szolpas
Screeny:

Opis:
Pierwsz połowa to gra do jednej bramki. Gracze z Londynu nie mieli nic do powiedzenia, świetnie grał Lucas Barrios i Valdez, w drugiej połowie szolpas zaczął grać ofensywniej i dzięki temu strzelił gola, ale ogólnie piłkarze Borussi byli zdecydowanie lepsi w tym spotkaniu. dzieki za mecz.

lowrider
rozegrałem z szolpasem mecz za który dostałem walkowera więc prosze o weryfikacje wyniku

szolpas - lowrider89 0:1
Tomaszzz
amarje 3 : 1 Tomaszzz

Oprócz pierwszego meczu sezonu to był mój najsłabszy mecz, a amarje grał dziś dobrze i stworzył sobie wiele okazji. Wymieniliśmy się bramkami z lamy, ale to nie ja zacząłem tongue.gif Wyszła mi w tym meczu może jedna akcja gdzie z paru metrów nie strzeliłem gola. Generalnie dno i wodorosty.

Miałem trochę duży obszar w Paincie i fajny screen wyszedł. smile.gif
amar
Ole Wieśniacy! Potwierdzam.

Z tą lamą fakt. Ale akcja poprzedzająca i drybling 3 obrońców w polu karnym tak mnie podnieciła, że instynktownie zlamiłem tongue.gif Na swoją obronę dodam, że biczowałem się już podczas meczu i przepraszałem Tomka smile.gif

Na szczęście odwdzięczył mi się jedną lamą w słupek, a pod koniec bramką, wiec jesteśmy kwita tongue.gif
szołpas
rozegrałem zaległego walkowera z cziczinho

od poczatku spotkania piłkarze West Ham kontrolowali wydarzenia na boisku ale przyjezdni tez mieli swoje okazje
lecz obrona w tym meczu grała bardzo dobrze co przyniosło 3 pkt wink.gif. ano i zła passa wkoncu przerwana xd
snajper1929
kubbas snajper1929

Dobry mecz w wykonaniu Szkotów zarówno w defensywie(zaledwie jeden niecelny strzał graczy Porto) jak i skuteczna gra z przodu zaowocowała pewnym zwycięstwem. Pierwsza połowa to dużo gry w środku pola i 3 sytuacje gości przy zerowym zagrożeniu gospodarzy, jedną z nich ładnym strzałem w górny róg z narożnika pola karnego wykorzystał McGeady. Druga połowa zaczęła się od wykorzystania sytuacji sam sam przez Fortune'a. A trzeci gol to dwójkowa akcja strzelców bramek zakończona podcinką i efektownym szczupakiem. Dzięki.

Kubbas
Kubbas - dikhet

Mecz pod moje dyktando cały mecz naciskałem.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.