A więc myślę , że już mogę się pochwalić.
Właśnie zacząłem 3 sezon Arsenalem.
1 sezon:- 3 Miejsce w lidze. ( 2pkt straty do Chelsea i 5 do Liverpoolu który zwyciężył ).
- Zwycięzca Pucharu.
- Zwycięzca Ligi Mistrzów ( 2:1 z Barceloną )
2 sezon:- Zwycięzca Ligi
- Zwycięzca Pucharu
- Zwycięzca Ligi Mistrzów ( ponownie z Barcą , tyle że tym razem 1:0 po dogrywce )
3 sezon:Liga - Tabela

Puchar - Tabela

Jak widac dopiero zacząłem , ale trafiłem na Chelsea już w pierwszej rundzie... mało szczęścia mieli
TransferyPrzyznam szczerze , że chciałem sciągnąć innych zawodników , miałem inną wizje składu i taktyki , no ale cóż -
Jak sie nie ma co sie lubi , to się lubi co się ma
Oto mój pierwszy skład.

Oraz ławka rezerwowych.

Quaresma'e sciągnąłem w pierwszym okienku transferowym w mojej karierze. Jak zaraz pokażę , przez 2 pełne sezony i kawałek obecnego rozwinął się do miana jednego z najdroższych oraz najlepszych zawodników w grze. Jeżeli chodzi o Gourcuff'a to jest to moja "świeżynka" kupiona w ostatnim okienku transferowym. Miał jeden z największych Overali w grze , oraz bardzo dobre statystyki... nie mogłem się powstrzymać. W połowie drugeigo sezonu zacząłem skladać oferty , lecz bez skutku. Na szczęscie wkońcu włodarze Bordeaux zaczęli negocjacje. Ostateczna wynegocjowana cena wyniosła 62Mln Euro - dużo , ale mam nadzieję że się opłacało. Jeszcze nie zachwyca , ale ma cały sezon żeby mnie przekonać. Bendtner - największe zaskoczenie w moim składzie. Na poczatku słaby rezerwowy , który bardzo dobrze się rozwijał ale nie za wiele wnosił do zespołu. Z czasem jego umiejętności rosły , aż w pod koniec 2 sezonu stał się najdroższym zawodnikiem w moim zespole a tym samym drugim w całej grze (!) tuż za Benzemą. Jest podstawowym zawodnikiem mojego zespołu. W 1 sezonie król strzelców ligi oraz LM. W 2 sezonie powtórka i dodatkowo tytuł najlepszego zawodnika w grze ( statułetka FIFA ) !! Więc jeżeli szukacie młodego napastnika , to serdecznie polecam właśnie jego , nie pożałujecie ( ale radze go sciagać baaardzo szybko , bo pózniej Arsenal za nic go nie odstąpi ). To raczej wszystko. Teraz zdjęcia na udokumentowanie.
Bendtner
Jego osiągnięcia:

Parametrów nie pokażę , ponieważ to nie ten temat więc za jakiś czas wrzucę go do tematu "Talenty". jak najdzie mnie wena i ochota go ładnie opisać
Quaresma
Gourcuff
Fabregas
Oczywiście jest jeszcze Robinho , Van Persie czy Walcott którzy także są w czołówce , nie są tani , i odgrywają ogromną role w moim zespole lecz nie chciało mi się już ich opisywać i dodawać zdjęć. Kariera mija mi bardzo fajnie , łagodnie , bez większych problemów , ale nie brakuje zaciętej walki w niektórych meczach na szczycie oraz porażek które oczywiście mi się zdarzają ( nawet z beniaminkami ). Mam nadzieję że nie zanudziłem was , i że nie przesadziłem z tym opisem , ale jak już coś robię , to pożądnie. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania co do mojej kariery , szkolenia piłkarzy , wyników czy transferów proszę na priv.
Pozdrawiam.