Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z klawiaturą
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
paioaio
Witam,

Mam problem ze sterowaniem w najnowszym PES 2010. Problem polega na tym, że nie mogę wcisnąć 3 klawiszy na raz przez co nie moge praktycznie oddać normalnego strzału czy podania. Dodam, że gram na laptopie. Czy da się coś z tym zrobić?

Pozdrawiam.
dzosz
kupić pada - to normalne w klawiaturach, że się blokują ( tylko te gamerowskie razery nie mają takich problemów )
tracid
Ja nie mam takich problemów a nie mam "gamerowskiego razera". To raczej nie jest wina klawiatury.
paioaio
Kiedyś w kompie też miałem ten problem więc nie wiem. Może jednak jest jakiś sposób?
messjash
Jak ktoś już napisał nejlepszy sposób to kupić pada. Ta gra nie nadaje się do grania na klawiaturze.
alienick
MAm ten sam problem - wcisne L1 czy R1 (na klawie) i już nie moge nic zrobić, mogę tylko trzymać kierunki. Przez to gra staje się nieprzyjemna, a we wcześniejszych wersjach nie zauważyłem tego. Nie wiem czy to wina klawiatury, czy tak jest w tej wersji - dodam że na klawie grało mi się do tej pory mi się bardzo dobrze i przyjemnie ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.