paioaio
Oct 25 2009, 21:39
Witam,
Mam problem ze sterowaniem w najnowszym PES 2010. Problem polega na tym, że nie mogę wcisnąć 3 klawiszy na raz przez co nie moge praktycznie oddać normalnego strzału czy podania. Dodam, że gram na laptopie. Czy da się coś z tym zrobić?
Pozdrawiam.
kupić pada - to normalne w klawiaturach, że się blokują ( tylko te gamerowskie razery nie mają takich problemów )
tracid
Oct 25 2009, 22:42
Ja nie mam takich problemów a nie mam "gamerowskiego razera". To raczej nie jest wina klawiatury.
paioaio
Oct 25 2009, 23:27
Kiedyś w kompie też miałem ten problem więc nie wiem. Może jednak jest jakiś sposób?
messjash
Oct 26 2009, 09:36
Jak ktoś już napisał nejlepszy sposób to kupić pada. Ta gra nie nadaje się do grania na klawiaturze.
alienick
Oct 27 2009, 23:19
MAm ten sam problem - wcisne L1 czy R1 (na klawie) i już nie moge nic zrobić, mogę tylko trzymać kierunki. Przez to gra staje się nieprzyjemna, a we wcześniejszych wersjach nie zauważyłem tego. Nie wiem czy to wina klawiatury, czy tak jest w tej wersji - dodam że na klawie grało mi się do tej pory mi się bardzo dobrze i przyjemnie ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.