Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ML <PL>
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Ptaszek
Moglby ktos przetlumaczyc troche Master League te poszczegolne opcje ;D ?
bo nie powiem nie jestem prymusem z Angielskiego i troche mi to przeszkadza w prowadzeniu klubu biggrin.gif
Tari
Poczekaj może kilka dni, może tydzień i wyjdzie spolszczenie Master_Rafael z innego forum (nie wstawiam linka tylko na pw Ci wysyłam,bo nie wiem czy można robić innym serwisom reklamę ;P).
Antenelles
co ty tam chcesz tłumaczyć lool ... ? za angielski się wejście!
Same podstawowe słówka są

Złota zasada - gdy nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie wypowiadasz. // Tomak

Tari
CYTAT(Antenelles @ Oct 24 2009, 17:42) *
co ty tam chcesz tłumaczyć lool ... ? za angielski się wejście!
Same podstawowe słówka są

A Ty za polski ('się wejście'? nie rozumiem) wink.gif skoro ktoś ma problem a spolszczenie jest tworzone to uznałem, że mogę o tym napisać, a z Twojej wypowiedzi wynika, że ja też mam problem z angielskim. Otóż nie, ale tryb ML na tyle się w nowym PESie pozmieniał i graficznie i doszły nowe opcje, że niektórym się spolszczenie przyda. A prawdę mówiąc, nie wmawiaj mi, że potrafisz dokładnie przetłumaczyć na nasz język taka drobnostkę jak choćby te karty zdolności specjalnych zawodnika...bo ja przynajmniej niektórych nie.
p3sman
CYTAT(Tari @ Oct 24 2009, 18:00) *
A Ty za polski ('się wejście'? nie rozumiem) wink.gif skoro ktoś ma problem a spolszczenie jest tworzone to uznałem, że mogę o tym napisać, a z Twojej wypowiedzi wynika, że ja też mam problem z angielskim. Otóż nie, ale tryb ML na tyle się w nowym PESie pozmieniał i graficznie i doszły nowe opcje, że niektórym się spolszczenie przyda. A prawdę mówiąc, nie wmawiaj mi, że potrafisz dokładnie przetłumaczyć na nasz język taka drobnostkę jak choćby te karty zdolności specjalnych zawodnika...bo ja przynajmniej niektórych nie.

Wrzuć tu co nie rozumiesz to postaram ci wytłumaczyć...
Tari
tak tylko rzuciłem, jak nie rozumiem to wrzucam w google i szukam tłumaczenia jakiegoś przybliżonego to sensu się domyślam...ostatnio nie znałem 'anchor man' czy 'incisive run' wink.gif więc raczej nie ma sensu tego ciągnąć wink.gif

temat jakiś modek chyba mógłby zakończyć bo rozmowa już pod spam podchodzi...chyba że autor ma inne zdanie wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.