Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona ze statystykami do PES
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Mike89
Witam, mógłbym stworzyć portal, a dokładniej forum, który byłby odpowiednikiem pesstatsdatabase. To nie byłby jego klon, że kopiowałbym równo- nic z tych rzeczy. Na tym forum skupilibyśmy się na statystykach polskich piłkarzy, co bardzo pomagałoby (w przyszłości) patchmakerom. Oferuję domenę .pl, hosting (oczywiście płatny), opiekę nad forum. Oczywiście na forum nie będzie jakiejś domyślnej skórki, tylko będzie zedytowana przeze mnie. Nie jetem jakimś wielkim mistrzem w edycji, ale trochę potrafię. Na skrypcie forum jest opcja postaw piwo, zmieniłbym ją na np. podaj piłkę wink.gif, żeby bardziej pasowała.

Forum by dzieliło się na następujące kategorie:

1. Ważniejsze ogłoszenia
2. Reprezentacja
3. Reprezentacja klasyczna
4. Ekstraklasa
5. 1. Liga
6. 2.liga
7- Propozycje.

Jest tylko jeden problem. Czy ktoś z Was by się tam rejestrował i zajmował by się statystykami?

pozdro
biggala2310
Bystry to Ty nie jesteś.
Orange_91
CYTAT(Mike89 @ Oct 24 2009, 12:46) *
Witam, mógłbym stworzyć portal, a dokładniej forum, który byłby odpowiednikiem pesstatsdatabase. To nie byłby jego klon, że kopiowałbym równo- nic z tych rzeczy. Na tym forum skupilibyśmy się na statystykach polskich piłkarzy, co bardzo pomagałoby (w przyszłości) patchmakerom.

Na IO znajduje się już dział ze statystykami polskich graczy: http://board.issonline.pl/index.php?showforum=136

CYTAT(biggala2310 @ Oct 24 2009, 15:34) *
Bystry to Ty nie jesteś.

+10%
Tomaszzz
Bystry to Ty nie jesteś.

Mógłbyś byś milszy i bardziej wyrozumiały dla innych? Ahh... Bo tak daleko nie zajedziesz. A nawet jak takie centrum istnieje, to przecież można stworzyć drugie, powodzenia Mike.
p3sman
Bystry to Ty nie jesteś.

a ty niezbyt mądry...

Jak dla mnie bardzo dobry pomysł z tym forum. A jeśli na dodatek w pewnym sensie sponsorujesz ten projekt, to myślę że kilku zapaleńców by się znalazło i stworzyło podstawy forum

Trzymam kciuki wink.gif
Mike89
CYTAT(Orange_91 @ Oct 24 2009, 16:30) *
Na IO znajduje się już dział ze statystykami polskich graczy: http://board.issonline.pl/index.php?showforum=136

Dobrze, ale całe forum poświęcone tylko temu tematowi byłoby według mnie ciekawszym rozwiązaniem.

PS 1. Dziękuję za Wasze poparcie.
PS.2 O co Ci chodzi, biggala2310 ?
biggala2310
Właśnie o to, że już na tym forum jest coś takiego i to od dobrych kilku miesięcy! Wystarczyło dać na dół strony głównej forum. Nie wiem co za różnice (Poza niepotrzebną robotą i ew. kosztami) by dała nowa strona poświęcona temu tematowi.

Do Orange91.
Pierwsze 10% dostałem za błąd na forum i dwa identyczne posty jeden po drugim.
Kolejne 10% za stwierdzenie faktu, który ma swoje uzasadnienie. Czyli ogółem miło laugh.gif
Mike89
CYTAT(biggala2310 @ Oct 24 2009, 18:53) *
Nie wiem co za różnice

To pomyśl, a będziesz wiedział.
jaro9
Bystry to Ty nie jesteś.

Heh w tym Twoim poście zacytowanym powyżej niema żadnego uzasadnienia wink.gif
biggala2310
Orange91 uzasadnił ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.