Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czarny ekran
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
pio17
Mój komp to Toshiba procesor: Intel Core2 Duo CPU T8300 2,40 GHz, Pamięć RAM 3 GB, Karta ATI Mobility Radeon HD 3650. Gdy ustawiam grafike na medium lub high to gra się włącza pokazuje się logo KONAMI i jest potem cały ekran, gra się nie zawiesza bo w menadżerze pisze uruchomiony a gdy ustawię na Low to gra idzie, ale grafika jest masakryczna ;/. Czy to może być wina sprzętu? proszę o pomoc.
rapen
1. Notebook nie sluzy do gier tongue.gif
2. Bardzo słaba grafika wiec nie ma sie co dziwic

Sprobuj moze jakies najnowsze stery pod karte graficzna zainstalowac, a jak nie pomoze to niestety, nic wiecej nie zdziałasz.
r.a.j.a.n
rapen:
1. Mylisz się, ja gram na notebook'u tongue.gif
2. A grafikę mam konkurencyjną do ATI Mobility Radeon HD 3650, czyli GF 8600M GT, nie wiem która jest lepsza

W każdym bądź razie gram na high, na rozdz. 1280x800, bez przycięć.
Procesor mam słabszy i 1GB pamięci mniej tongue.gif

pio17, Spróbuj zainstalować inne sterowniki.
non55
Siema wszystkim .
Mam taki problem zainstalowalem pes 2010 wszystko ladnie craca zgralem tego co sciagnelem z gra i ... odpalam gre i jest czarny ekran nic sie nie pokazuje , moze ktos wie w czym jest problem ?
Dzieki z gory za odpowiedz.
barman_2000
problem jest w piracie, kup sobie oryginal to bedzie hulac
non55
To znaczy , że na piracie se nie pogram ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.