Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mały problem ...
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
acmilan23
Gram Barceloną w master league.chce kupic jakiegos zawodnika przechodze do Team Office -- negotiations--- wybieram jakiegos zawodnika i mam 2 opcje :

apply for transfer negotiations i apply for loan transfer nagotiations ... wybieram to pierwsze i po kilku dniach prychodzi mi informacja : negotiations broked down ...

prosze o pomoc smile.gif
p3sman
CYTAT(acmilan23 @ Oct 23 2009, 15:43) *
Gram Barceloną w master league.chce kupic jakiegos zawodnika przechodze do Team Office -- negotiations--- wybieram jakiegos zawodnika i mam 2 opcje :

apply for transfer negotiations i apply for loan transfer nagotiations ... wybieram to pierwsze i po kilku dniach prychodzi mi informacja : negotiations broked down ...

prosze o pomoc smile.gif

po prostu klub odrzucił twoją ofertę. Próbuj dalej smile.gif Może zwiększ propozycję...
messjash
W trybie ML chyba domyślnie jest ustawione że za transfery odpowiada scout i nie ma się wpływa na negocjacje. Tak gdzieś dziś wyczytałem ale jeszcze nie sprawdzałem.
acmilan23
CYTAT(p3sman @ Oct 23 2009, 15:45) *
po prostu klub odrzucił twoją ofertę. Próbuj dalej smile.gif Może zwiększ propozycję...

tylko ze ja niemam woglole wyboru zwiekszenia propozycji smile.gif

a jak Wy kupujecie zawodnikow?/
rafios
CYTAT(messjash @ Oct 23 2009, 15:48) *
W trybie ML chyba domyślnie jest ustawione że za transfery odpowiada scout i nie ma się wpływa na negocjacje. Tak gdzieś dziś wyczytałem ale jeszcze nie sprawdzałem.

potwierdzam smile.gif
acmilan23
moglby ktos mi powiedziec jak to zrobic krok po kroku ?
el_fuego
Normalnie,po paru tygodniach jest napisane jakie masz szanse na transfer tego zawodnika,ale zazwyczaj podana cenna skutecznie cie odstraszy,wiec szukaj taniutkich młodych perspektywistycznych zawodnikow,zazwyczaj wymyslonych przez gre.
CYTAT(acmilan23 @ Oct 23 2009, 16:31) *
moglby ktos mi powiedziec jak to zrobic krok po kroku ?
Lord_Joshua
Nowa odsłona PESa jest o wiele bardziej realistyczna niż poprzednie, nie sądzę żebyś miał duże szanse na kupienie zawodnika który jest np. filarem innej drużyny. Poza tym są tam dwa znaczniki: transfer i loan, jeżeli żaden z nich nie jest zaznaczony, a twoja drużyna jest słabsza w rankingu od tej drugiej drużyny - twoje szanse jeszcze bardziej spadają.

Ja grając Tottenhamem nie miałem problemu z kupieniem dobrego zawodnika nie wystawionego na listę transferową od słabszej drużyny z innej ligi, ale już np. taki Robinho nie dał się skusić na moje pieniądze.
tracid
Ja mam inne pytanie, czy jest jakiś sposób aby w ML dało się kupować zawodników którzy nie mają żadnego klubu? We wcześniejszych PESach to było fajne, że dało się czasem jakiś fajny talent wyłowić. Teraz co gorsza nie można nawet kupić np Riberiego czy Błaszczykowskiego. Gra dużo na tym traci niestety. sad.gif
Marti1908
Ja grając realem kupiłem Quaresme, więc niewiem dlaczego WY niemozecie kupic np. takiego Riberiego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.