Robsson
Oct 22 2009, 14:44
NIe za bardzo podobaja mi sie replaye wyswietlane po nieudanym strzale, gdyz sa wedlug mnie za krotkie, obejmuja jakies 10 ostatnich sekund, w zwiazku z czym moje pytanie, czy jest mozliwosc edytowania bazy danych pesa2010 by skrocic czas wyswietlania replaya do ostatnich np 5 secund? czy ktos ma pojecie jak to zrobic?
messjash
Oct 22 2009, 14:49
Jeśli grasz na padzie to select, jeśli na klawie to Esc i nie ma ripleja. Nie wiem po co to w ogóle oglądać, tym bardziej nieudane strzały.
Robsson
Oct 22 2009, 22:32
no to tworzy taka atmosferę jak by sie mecz w tv oglądało. I nie chodzi mi o miniecie replaya bo to to wiem ze mogę zrobić, a jedynie o to zęby skrócić go na odtwarzanie ostatnich sekund akcji, czyli tylko samego strzału praktycznie, a nie ostatnich 10 sekund
Robsson
Oct 27 2009, 00:12
ponawiam pytanie-czy ktos wie jak to zrobic?
messjash
Oct 27 2009, 12:06
Wątpię szczerze żeby ktoś Ci pomógłbo to pytanie takie całkiem z dupy jest niestety. Myślisz że ktoś jeszcze zaprząta sobie głowę tak nieistotnymi detalami. gra została tak zrobiona i chyba trzeba się z tym pogodzić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.