Postanowiłem założyć taki temat gdzie można było by się wypowiedzieć na temat wszystkich błędów i problemów
Może zaczne od tego, że jak zwykle nie ma Bundesligi, i co za tym idzie ?? a no to, że jak przyjdzie nam grać w trybie menadźerskim to zapomnijcie, że sobie kupicie Riberyiego, Robbena, Toniego, Błaszczykowskiego

i spółki którzy grają w Bundeslidze, ponieważ panowie (a może też i panie kto wie

) nie postarali się o to, że nie można kupić zawodników którzy grają w Bundeslidze

i nic nam nie pomoże nam szukać po narodowości, ponieważ takich zawodników jak Robben, Toni, Ribery po prostu nie ISTNIEJĄ !!!!!!!!.
Następna rzecz która mi nie daje spokoju to oczywiście Licencja dla poszczególnych lig, ja rozumiem, że znów zamiast Arsenalu jest North London (chociaż to dobre, że MU jest

), ale najbardziej wku...... mnie to, że liga Hiszpańska też nie licencowanych niektórych zespołów. I się pytam co to za zespół ALM ROJO/BLANCO albo GJI ROJO/BLANCO !!!!!!!!! no tutaj to już przeszli samego siebie, jeszcze chyba w żadnym Pesie nie było tak, że liga Hiszpańska nie była w 100% na licencji. No chyba, że są takie zespoły więc niech ktoś mnie oświeci

. Ja rozumiem, że wyjdzie kiedyś tam patch i wszystko poprawi, ale to po prostu wkur........ przez tyle lat nie mogą zrobić 100% licencji dla wszystkich najważniejszych lig, to nawet fifa która zawsze wygląda jak wygląda ma tych lig nie wiem ile z 30 i wszystkie na licencji, nie ważne, że w lidze Polskiej grają zawodnicy przypominający kwadrat na full detalach

, ale ważne jest to, że jest na 100% licencji i to jest fajne.
Następna sprawa którą zauważyłem jest to, że jak gramy w trybie menadźerskim i kupujemy jakiegoś zawodnika np Messiego to jego teamwork zaczyna się od 20 lub mniej i każdy zawodnik niestety tak ma, ale to nie jest aż tak ważne chyba
i najlepsze na koniec nasz kochany Rogger ma techniki więcej niż Messi lub Rooney WIELKI SZACUNEK DLA
ROGERA