Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 Patche
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
messjash
Jak znajdziecie jakieś ciekawe patche to wrzucać linki.
uploadmen
no to jest i patch niby poprawiający te wszystkie bugi tak zwane z grafiką i nie tylko
http://pes2010dl.konamionline.com/pes2010/...010Patch101.zip
ps moze się trochę dłużej wgrywać ,ale jest ok i raczej zmienia tryb online ..wszystko zawarte w REadme.. jednak z cięciem to samo.. jest ale już mniej.
nikanor
Patch tylko jest do online. I nic się nie tnie. Grałem wczoraj i zero problemu. Może minimalne zacięcia, ale nie przeszkadzające w rozgrywce
r.a.j.a.n
dokładnie jest tak jak mówisz
Ganax
Nie moge zainstalowac patcha ;/ wiesza mi sie .. ciagle .. co robc?
messjash
Odpal instalkę i czekaj cierpliwie. W końcu się zainstaluje. Prawie z każdym patchem od konami tak jest, nawet napisali o tym w info.
Ganax
Wlasnie ze odpalam instalke wink.gif instaluje sie i pojawia sie Upgade i cancel i sie zacina.. pisze "brak odpowiedzi"
messjash
No właśnie o to mi chodzi żeby odpalić i poczekać chwilę aż update zrobi się aktywne żeby można było kliknąć. W każdym razie musisz czekać i nie zwracać uwagi na komunikat o braku odp.
Smagi
Jest możliwość grania online na kopii pes-a..?
bartek1946
Czy ma ktoś może patcha takiego w którym są zedytowane takie drużyny jak FC Zurich,Timisoara chodzi o to że w każdym patchu jaki ściągnałem jest np zrobiona bundesliga a drużyny z others takie jak wyżej wymienione mają pozmieniane nazwy albo nie mają składów i strojów,lub też jakiś patch w którym są dodane takie drużyny jak Debreczyn,Apoel,Maccabi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.