Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 OF
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
goranj
witam http://rapidshare.com/files/295613788/PESE...atch_0.1_OF.rar link do ofa i teraz pytanie..jak go zainstalować? plik waży 5mb a w folderze save nie wiem za co go podmienić, pierwszy raz mam taki problem. możliwe, że rozwiązanie jest bardzo proste..
messjash
A szukałeś w jakiejś innej lokalizacji ? Może of jest gdzieś w .img. Sam nie mogę sprawdzić bo nie mam teraz pesa. Albo spróbuj zrobić jakąś zmiane w składzie czy czymkolwiek i zapisać może of dopiero wtedy się utworzy. To jedyne co na razie mi do głowy przychodzi.
Seba_maliszewski
Wklejasz go do C:/Moje Dokumenty/Konami/PES2 2010/Save
Potem włączasz gre wchodzisz w Edit i klikasz Load i wszystko działa
Antenelles
Działa nawet bez klikania w load ...
Seba_maliszewski
CYTAT(Antenelles @ Oct 21 2009, 13:03) *
Działa nawet bez klikania w load ...

A to sorka mój błąd. Jednak ja klikałem Load
messjash
Czyli tak jak mi się wydawało. W save nie ma OFa dopóki nie przeprowadzi się jakieś edycji w grze. A jeśli tak jest to nawet lepiej bo nie trzeba mieć oryginalnego OFa w razie czego bo tylko wystarczy usunąć tego co jest i wszystko po staremu.
mogwil
eee a mi ten of nic nie zmienil tongue.gif
mianek1984
Skopiowalem, daje edit i loadi i nic sie nie zmienia. pozniej sciagnalem z tej strony kitserver, ktorego nie mozna po instalacji nawet odpali. Ktos cos doradzi ?
pawlo922
CYTAT(mianek1984 @ Oct 22 2009, 17:01) *
Skopiowalem, daje edit i loadi i nic sie nie zmienia. pozniej sciagnalem z tej strony kitserver, ktorego nie mozna po instalacji nawet odpali. Ktos cos doradzi ?

Może dlatego się nic nie zmienia ponieważ to fake, oryginalny plik który nic nie zmienia.

Edit:
Sorry nie czytałem wyżej postów. Proszę skasować tego posta :/.
YaYeti
co ten of daje?
el_fuego
sprobojcie moze tego OF'a http://www.filefront.com/14759543/PES2010_OFv02.rar/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.