Fajnicki
May 7 2005, 14:17
Mam pytanko, czy wie ktoś czy jest mozliwość ustawienia kto podchodzi w pole karne przy rożnych?
dzenda_dzenda
May 7 2005, 14:26
z reguły do pola podchodzą najwyżsi zawodnicy, w tym też obrońcy środkowi. Ustawić się chyba tego nie da ale jest w strategy opcja "CB overlap" czyli stoper wlączający się do akcji ofensywnych. Ale ustawienia jako takiego żeby wybrać ktòrzy zawodnicy wchodzą w pole PESie nie ma.
Fajnicki
May 7 2005, 14:39
pytam bo jestem zdziwiony czemu mòj obrońca 194 cm, 87 gra głową - nie chce podejść po pole
>Kornel<
May 7 2005, 14:41
co to za obronca z takimi warunkami ??
Fajnicki
May 7 2005, 14:43
zrobiony przeze mnie Krzyś Sobieraj z Arki
ftomekk
May 7 2005, 15:17
Fajnicki-obronca nie podchodzi pod pole karne zapewne dlatego,ze dales mu obrone na HIGH i strzalek do tylu.
Wierzasty
May 18 2005, 22:06
ogolnie mowiac to zawsze podchodzi jeden obronca i o ile sie nie myle to zawsze srodkowy obronca grajacy po prawej stronie
a teraz dodatkowe pytanko jak zrobic zeby podszedl bramkarz....a jest to realne bo bramkarz komputera kilka razy juz podszedl do mnie pod bramke
dzenda_dzenda
May 18 2005, 22:08
jak przegrywasz np. jednym golem i weźmiesz ALL ATTACK to kiper wyjdzie.
| QUOTE |
| jak przegrywasz np. jednym golem i weźmiesz ALL ATTACK to kiper wyjdzie. |
Hmmm...jestes pewien że bramkarz wyjdzie przy roznym w środku meczu :?: Wiem że w ostatniej minucie meczu jak jest rożny to sie fatyguje na bank,ale w środku meczu sie nie spotkałem jeszcze :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.