Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 problem błąd... co o nim myślicie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
t0tti89
Witam mam pytanie do was czy wy tez odnosicie takie wrazenie jak ja grajac w tego pesa ze jest o wiele wolniejszy od poprzedniej czesci to raz jest flegmatyczny wrecz juz nie mozna swobodnie biegac sobie np messim i objechac 3 zawodnikow na balansie z przyspieszeniem wiecie o co mi chodzi... jakos ich ruchy sa strasznie malo dynamiczne i nawet na padzie na strzalkach chcac sie wlasnie tak "kiwac" i wyminac zawodnikow poprostu to graniczy z cudem nie mowiac o tym ze czasami to wogole podaja ta noga co nie maja podawac np gdy jest na swojej "nodze" i moze spokojnie z niej podac czasami przekladaja dziwnie pilke... reakcja zawodikow.. hmm w porownaniu do wszystkich poprzednich pesow ten pes jest zdecydowanie powolny tak mialo byc ? jak myslicie smile.gif
messjash
Nauczysz się grać to docenisz to ze gameplay jest wolniejszy. Co to za przyjemność strzelić bramkę przebiegając jednym zawodnikiem pół boiska na balansie ? Trzeba zacząć opanowywać triki. Tak miało być. Gra jest trudna przez co bardziej realistyczna. To nie fifa że szybko łatwo i przyjemnie.
t0tti89
no tak zgadzam sie i podoba mi sie to z jednej strony ale czy to nie jest przesadzone zbyt ?smile.gif bo Ci "szybcy i dynamiczni" zawodnicy jak messi ribery aguero tevez itd itp sa strasznie teraz ociezali zauwazylem ze bez przyspieszenia mozna jakos sie pokiwac ale ta dynamika cala zniknela no moze tak mialo byc i nie jestem przyzwyczajony... smile.gif
messjash
No na szczęście pes jest taki że gamplay przy każdej części jest zmodyfikowany w stosunku do poprzedniej i trzeba go opanowywać od nowa. Ale jak dla mnie w tym cała zabawa. Bo bez sensu było by kupowanie co roku tej samej gry. Spokojnie da się niezłe rajdy przeprowadzać takimi kozakami jak Messi tylko trzeba to opanować.
t0tti89
no zobaczymy... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.