Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces by Blackjuve || Boruc 2010
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2010 > Grafika
blackjuve
Witam

Widziałem ostatnio screena twarzy Boruca w PES 2010. Szczerze? Nie widze roznicy pomiedzy PES 2009 a 2010. Dlatego musiałem coś z tym zrobic. Może niektórzy z was znają mnie z twarzy Boruca do PES 2008 co została dodana do pesfaces.co.uk No i tu moj rezultat co sądzicie? Screeny są z PES 2010 nie wiem jak on wyglada w PES 2009.

Boruc 2010 with tatto biggrin.gif

Comment
Pelas
hm...nie jest źle, choć moim zdaniem wymaga jeszcze korekty, bo z podobieństwem jest tak jakoś nijak:P
blackjuve
to proszę o jakieś punkty , które wam się nie podobaja ? a chętnie je poprawie . Ale konkretne poproszę biggrin.gif
T-Mac
dla mnie to swietna praca
mozesz zapodac fotke z jakiej robiles bym zobaczyl do pes6
blackjuve
A tutaj Robert Lewandowski dla PES 2010. Można ściagnąć moją starą wersje na PES 2009 na stronie pesfaces.co.uk ale jakoś ona nie działa z PES 2010 sad.gif mi wyskakuje do Windowsa. Ale moim zdaniem ta nowa mordka jest lepsza:D ja bardziej rozpoznaje Roberta biggrin.gif Ale jeszcze dużo do poprawki biggrin.gif Co sądzicie??

Pelas
Co do Boruca...to zrób bo barziej pulchnego:) no i usta do poprawy:)
blackjuve
bardziej pulchnego biggrin.gif no on już pulchny troche jest biggrin.gif no ale bez przesady nasz najlepszy Bramkarz nie jest aż tak przy sobie biggrin.gif No a co dokładnie z ustami ? Zneutralizować je ? Bez uśmiechu ma się rozumieć?

Chce skoncentrować się na polakach ! Macie jakieś propozycje to ja chętnie wykonam te mordki tylko potrzebuje dobrych fotek o zajefajnych jakościach, bo chyba wszyscy chcemy wielkiej jakości w naszym nowym PES'sie biggrin.gif

I komentujcie może jeszcze komuś coś do oka wpadnie ! A co z Lewym? Wiem dużo do poprawki ale mówcie co biggrin.gif
p3sman
apokalipsa!! Borus w reprezentacji Italii, a Lewandowskiego żabojady przekupiły ohmy.gif tongue.gif

A poważnie to fajne prace. Rzeczywiście Boruc bardziej pulchny powinien być...
pawelszalik
Fajne twarzyczki zresztą już pisałem Ci na innym forum xD
unikat
no eleganckie wink.gif
Czemu nie ma screenów z Edit Mode ? ;D
blackjuve
bo nie mam PES 2009 a 2010 bede mial za jakąś godzinke wink.gif
Giovani
Lewy świetny ohmy.gif
Boruc bardzo dobry smile.gif
Jamnik
Pokaż fotę Boruca bez oczyszczania biggrin.gif
michau000
Boruc na lewym górnym i prawym dolnym wygląda bardzo podobnie, na dwóch pozostałych jakoś tak...
A umie smarkać i spluwać? tongue.gif
siwers99
ponawiam pokaż fotę z której robiłeś Boruca;)
blackjuve
No chetnie poprawie to bo już wiem dokładnie co i jak biggrin.gif że twarze będą jeszcze lepsze biggrin.gif ale nie działa mi co teraz XP Mode w Windows 7 bo tylko tak moglem opslugiwac Oedit. Wersja 0.1.19 Oedit'a dziala niby pod Windows 7 normalnie ale nie moge nigdzie tego znalesc sad.gif A na xp nie chce sie przesiadac.
blackjuve
A tu poprawiona wersja Lewandowskiego ! Jak teraz co do poprawy ? biggrin.gif

naczelnik5
Bardzo ladnie sie prezentuje , aczkowiek imo od uszu w dol troche za chuda twarz :>
blackjuve
A.BORUC ===> 90 %

ROBERT LEWANDOWSKI ===> 80 %

Comment !
Jakieś sugestie?
blackjuve
Lewandowski VER 2 !!

Który wam się podoba ? co do poprawy ?
Comment !
MaKu23
ver 1 zdecydowanie
blackjuve
Peszko ===> 70 %

Z nosem muszę sie więcej pobawić biggrin.gif Ten jego specyficzny nos musi być widoczny biggrin.gif hehe a co wy myślicie? co jeszcze do poprawy? Za parę dni wypuszczę packa z 4 twarzami. Czyli : Boruc, Lewandowski, Peszko i Obraniak. Wszystkie bedą jeszcze poprawione i w 100 % gotowe biggrin.gif Ale potrzebuje waszej pomocy biggrin.gif Sugestje są mi bardzo ważne biggrin.gif
pawelszalik
A co z włosami będziesz robił?
Plague
Postaw Peszce włosy na jeża tak jak w rzeczywistości ma smile.gif
blackjuve
Jak wcześniej opisane twarze Peszka i Obraniaka ! Oceniam je na 70 %.
Jak wam się podobają ? Sugestie ? Oceny ? Jakość ? Oceny mile widziane biggrin.gif
Cały Cztero-Pack będzie w tym tygodniu uploadowany biggrin.gif

pawelszalik
Peszko super obraniak trochę nie podobny smile.gif
blackjuve
!!POLISH - 4 - PACK !!

Tutaj zapowiadany Cztero - Pack biggrin.gif Nie dam rady więcej z nich wycisnąć biggrin.gif
Mam nadzieje, że ucieszyłem niektórych tymi twarzami biggrin.gif
Dla mnie byłby to zaszczyt jakby znalazły się w Ekstraklasa Patch.
No i przepraszam, że nie ma włosów ale to nie moja działka. Może znajdzie się chetny co zrobi włosy?
I zezwalam na publikacje ale proszę o nie korzystanie z moich modeli w oedit !!

Pack:
-Boruc with Tattoo !!
-Obraniak with Arm-Tattoo!!
-Peszko
-R.Lewandowski

DOWNLOAD !!

CYTAT
Shared
Mógłby ktoś napisać jak tą twarz zainstalować? Oczywiście wiem, że przez kitserver, ale czy ID zawodników w porównaniu do części 09 jest takie same?
Poza tym do którego folderu "img" w kitserverze mam te pliki wrzucić? Z góry dziękuje strasznie za odpowiedź.
rafalon92
CYTAT(Shared @ Nov 2 2009, 03:25) *
Mógłby ktoś napisać jak tą twarz zainstalować? Oczywiście wiem, że przez kitserver, ale czy ID zawodników w porównaniu do części 09 jest takie same?
Poza tym do którego folderu "img" w kitserverze mam te pliki wrzucić? Z góry dziękuje strasznie za odpowiedź.

http://forum.pesleague.pl/index.php/topic,61663.0.html
blackjuve
Po małej przerwie i po zapoznawaniu się z programem Blender biggrin.gif robię następne twarze biggrin.gif Najpierw Jelen Preview. Mówce co dokładnie poprawić bo nie wiem co w nim nie tak biggrin.gif hehe I czekam na FHEI Importer by Skunk dla nowego PES'a więc twarze będę robił powoli biggrin.gif No i poprawiłem Peszke co wy na to? Oceniajcie w skali 1 -10 i mówcie co do poprawy biggrin.gif Dzieki

perONE
Jeleń średnio podobny ale jak poprawisz oczy Peszki to bedzie miazga wink.gif
blackjuve
Irek poprawiony dla mnie widać bardziej podobieństwo biggrin.gif co wy na to biggrin.gif ??

unikat
Wraz dziwny wink.gif
blackjuve
Poprawiony Jeleń biggrin.gif Włoski później smile.gif z tej tekstury wyciągnąłem co się da biggrin.gif Dla porównania poprzedni model. Komentować i oceniać biggrin.gif

PRZED AKTUALNIE

ja_:*_piłkę
potrzebuję tatuarzu L.Obraniaka.

Wiem że jest trudny ale z góry dziekuję smile.gif!
mariusz0103
Kiedy jakaś paczuszka z Jeleniem?
pawelszalik
Człowieku ten post był napisany: Nov 9 2009, 16:34
mariusz0103
CYTAT(pawelszalik @ Oct 15 2010, 16:43) *
Człowieku ten post był napisany: Nov 9 2009, 16:34

No to człowieku, dlaczego nigdzie nie można znaleźć tej twarzyczki Jelenia by Blackjuve.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.