Pierwszy GK w GKP to jest Home nie GK, tego Home co jest na Home już nie ma, GKS ma away zły gdyż loga Jako i wstawki po bokach są białe nie czarne, Łęczna ma inny Home, Kluczbork ma inny Away i ma Third, away Pogoni ma zły design i zakończenia źle, wygląda tak:
Klik, away Stali też wygląda inaczej (ten co zrobiłeś to GK 2 jest), na Warcie na rękawie za logiem Poznań jest jeszcze logo Pollena, a na spodenkach jest logo Drukarni Classic i Faktu, dodatkowo podstawowym gk jest pomarańczowy, a w away logo Jako i elementy oraz logo Pollena są czarne, a spodenki białe.
W Ekstraklasie w Home Arki brakuje daty 1929 z tyłu kołnierza, w home GKS'u nie powinno być loga PGE z tyłu koszulki oraz loga 5plus na spodenkach, w Craxie z tyłu kołnierza natomiast brakuje adresu cracovia.pl, w Koronie o ile wiem to loga Hummela są złotawe takie nie czarne, Lechia ma Home i Away z zeszłego sezonu, home, away, drugi i trzeci gk Legii ma złe naszywki Ekstraklasa, a wszystkie stroje mają złe naszywki Królewski, a na wszystkich kitsach adres Legia.com powinien być z tyłu kołnierza, Piast ma zeszłosezonowy Away, Bytom ma Third a w gk logo Hummel powinno być w innym miejscu, Home Widzewa ma jakieś dziwne boki (powinien mieć ciemniejszą czerwień tak jak Śląsk Third (nie ma w paczce), Away jest złego designu (o ile wiem to zostali przy zeszłorocznym away'u czyli v-konstrukt), Wisła ma ujowe logo bet-at-home (na thirdzie jest ładne jedynie), zły gk, z tyłu nie powinno być loga Salwator, a na rękawie lewym powinno być logo TFKable, Zagłębie logo Dialog ma na rękawie lewym bodajże (od ostatniej kolejki tak mają)
Ogółem nie wiem czemu robicie po jednym zestawie GK (chodzi o kolorostykę) skoro w Pesie można ustawić dwa.