Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problemów pare
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
ogorek
Witam ostatnio zauważyłem, że podania na dobieg nie są tak celne, jak  w 09.Naciskam "W" a podanie leci do obrońcy, choć jest dużo miejsca i "dziura" przez którą mógłby ją posłać.Macie na to jakieś recepty?

2.Czy jest jakiś sposób na podmiane tego "xboxowego " pada na Logitecha Rumblepad? Bo to jest jeden z błędów które mnie wnerwiają od dawna. Np w powtórkach czy w zmianach zawodników, mówi że to i to robi klawisz "B" który nie mam pojęcia gdzie jest... Może jest jakiś plik podmieniający pada na klawke albo tego od logitecha, i zmiane wszystkich xboxowych guzikow w opcjach na te od klawki...

Mam nadzieję że kumacie o co chodzi, troche cieszko jak np patrze że to i to robi "LT +B", tak by nie trzeba bylo sie zastanawiać co jest co.

prosze o jakies linki, z gory thx,

ogorek
naprawdę nikt nie zna odpowiedzi?
r.a.j.a.n
Nie pozostaje Ci nic innego jak nauczyć się konfiguracji pada od X-klocka. BTW, nie lepiej Ci kupić jakiegoś pada do tej gry?
ogorek
Czy ja wiem.. logitech rumblepada mam i wg mnie jest super, ale ma inne oznaczenia klawiszy niż Xboxowy i dualshock, a jestem pewien że widziałem gdzieś plik podmieniajacy tego pada na ten od ps3, wiec moze od logitecha też gdzieś jest.

to jest generalnie jeden z bledow w pesie ktorego jakos im sie nie chce naprawiac. Pracy 0 a oni wnioskują,że gra sie zawsze na padzie i do tego na tym Xboxowym...

r.a.j.a.n
Masz rację, też się spotkałem z patchem zmieniającym interfejs pada xbox'owego na play'owego. Ale zmieniający na logitecha, to raczej się nie, bo niby dlaczego akurat na niego... przecież interfejs ma się upodabniać do tego z konsol.

Jeśli chodzi o klawiaturę czy pad'a, to kwestia gustu, wygody i umiejętności wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.