Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pes 2010 punkty i umiejętności piłkarzy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
hetfield88
co do nowosci w pes 2010 to moglby mi ktos wytlumaczyc te punkty obok nazwiska piłkarza????
to jest w menu przedmeczowym na przyklad jak sie sklad wybiera...
kiedys byl taki fajny wykres umiejętnosci, a to co teraz to co? czy to jakas srednie umiejetnosci danego pilkarza??
i to sie zmienia w zaleznosic na jakiej pozycji jest pilkarz...
nie rozumiem tego do konca. moze mi to ktos bardziej przyblizyc ??
2pac
Też to zauważyłem. Po prostu czym więcej tym lepiej. Jednak nie wiem co to za średnia i co jest w niej brane pod uwagę. Wie ktoś w was ?
Dawidi
chyba mało kto wie na 100% Mi się wydaje, że to średnia ze średniej najważniejszych atrybutów na danej pozycji, plus średnia atrybutów 2 stopnia plus średnia trybutów najmniej ważnych. Oczywiście grupa najważniejsza posiada największy mnożnik a najmniej ważna najmniejszy. Dodatkowo pewnie są liczone punkty za przydatność kart na danej pozycji, oraz niewielki dodatek za karty mało przydatne na pozycji. Ważna jest też tutaj pozycja preferowana przez zawodnika.
r.a.j.a.n
Punkty obok piłkarza oznaczają jego umiejętności na pozycji na której aktualnie się znajduje. Dla przykładu, ustawcie TORRESa na bramce i powiedzcie ile wtedy będzie miał punktów :-)
hetfield88
CYTAT(r.a.j.a.n @ Oct 14 2009, 07:48) *
Punkty obok piłkarza oznaczają jego umiejętności na pozycji na której aktualnie się znajduje. Dla przykładu, ustawcie TORRESa na bramce i powiedzcie ile wtedy będzie miał punktów :-)

no... ale jak zaznacze zawodnika to na mapce przedstawiającej formacje do góry przy kazdej pozycji tez pokazuja sie jakies punkty, co to oznacza ??
o to mi tez chodzi
Rasialdinho0
buty tez maja statystyki o_0
JnR
te statystyki butów to taki bajer tylko niepotrzebny ale z drugiej strony model buta w którym się gra może mieć wpływa na celność strzału , duzo inaczej biega się i kopie w predatorach (adidas) a w Vaporach ( Nike) , buty są robione pod piłkarzy aby ułatwić im grę - podkreślić ich największe cechy
przykłądowo dają takiemu Ballackowi czy Gerrardowi predatory a oni mają taki styl że na pewno się im w nich lepiej gra niż w Vaporach
A Cristiano i Wallcot czy Lennon mają taki styl że potrzebują lekkiego buta.

Może ktoś mi podać celność strzału Robinho ( jak ma WE 2010) bo z tego co widziałem CR ma 79, Messi 83,Eto'o 82 a ciekawy jestem ile ma Robson .
soul_oka
[quote name='hetfield20' date='Oct 15 2009, 20:14' post='296098']
no... ale jak zaznacze zawodnika to na mapce przedstawiającej formacje do góry przy kazdej pozycji tez pokazuja sie jakies punkty, co to oznacza ??
o to mi tez chodzi
[/quote

Wydaje mi się, że chodzi Ci o punkty teamworku, czyli jak bedzie się zgrywał z resztą zespołu.
Czyli czym mniej, tym mniej z nim będą efektywnie grali koledzy z druzyny
JnR
Twarze i statystki piłklarzy MC i MU

http://www.videogameszone.de/aid,697406/PE...ge=3&order=
TwojaTata
kozacko to wygląda wszystko, świetne fejsy.Gitara xd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.