CYTAT(Cooltys @ Nov 15 2009, 23:54)

Kolega Derinho widać nie grał w BaL i nie ma pojęcia jakie bramki się tam strzela.
Definicję ładnej bramki można różnie rozumieć: Ustawienie, wyjście na pozycję, wykończenie czy też pominięte możliwości przy oddawaniu strzału dają całość. Obróbka jest po to by robiący miał satysfakcję z dobrej jakości wideo i pokazania akcji z różnych ujęć, a widz nie nudził się podczas oglądania 5 minutowego filmu cały czas z tej samej kamery i przy monotonnej muzyce.
Weźmy przykładowo bramki z dystansu. Gdybym taką jedną wrzucił na youtube, strzeliłbym ją zawodnikiem z Tajlandii to byś się zachwycał. Dążę do tego że staty moje przy tych bramkach oscylowały na poziomie 55-70.
Oczywiście szanuję zdanie każdego lecz patrząc na Twoje wypowiedzi i filmy które sam wrzucasz raczej nikt nie powinien ichże brać sobie do serca

Nie gram w bal ale co to zmienia... oh no tak, grasz jednym zawodnikiem, masz wiecej czasu na ustawienie sie nim do wrzutki ktora moze nastpaic, do poadania ktore mozesz uzyskac i dzieki temu strzelic ladniejsze bramki niz grajac samemu cala druzyna no ale tego aspektu gry chyba nie zauwazyles
nie jaram sie bramkami z dystansu i czy to strzeli chlop z baru ze sri lanki czy jakiejs swaitowej klasy zawodnik
"patrząc na Twoje wypowiedzi i filmy" widziales moje filmy? i ciagle uwazasz swoje bramki za dobre?

co do poczatku twojego postu, to racja zgodze sie, bramka moze byc ladna przez kilka zalet podanie, ustawienie sie, wyjscie do pilki ale przede wszystkim wykonczenie to jest to co nas zachwyca, bynajmniej mnie, oczywiscie nie raz strzelalem bramki po ladnym ustawieniu wyjsciu itp no ale sorry gram w pesa 6 a tam dlugosc replayow niestety nie pozwala na takie ujecie akcji
w bal gralem jakis czas na pes 2009 i dobrze wiem jakie kozackie bramki da sie strzelac wiec nie gadaj ze tak ciezko, z reszta co do tego napisalem na poczatku juz o grze w bal