Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Krótkie pytanie
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Tomaszzz
Jak wyżej, czy stadiony z PESa 6 działają w PESie 5, a jak nie to czy da się coś zrobić by działały?
Kubbas
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=38649

Tym narzędziem spróbuj, tylko z tego co widzę linki po padały, może pw do autora albo jakiś mirror na sieci
Tomaszzz
Dzięki Kubbas, czekam na jego odpowiedź.
przemek_psg
Kiedyś, gdy jeszcze grałem w PESa 5, przez przypadek ściągnąłem stadion do PESa oznaczonego numerem 6.
Był to podajże Stade Félix-Bollaert w Lens.
Mecz na tym stadionie uruchomił mi się, ale gdy w przerwie wciskałem opcję, by zacząć drugą połowę to wywalało mnie do Windowsa, i tak za każdym razem. Dlatego też, według mojej skromnej opinii, stadiony PESa 6 nie działają w PESie 5, to raz, a dwa to proponuję Ci przesiąść się na PESa6, wybór należy do Ciebie wink.gif
pozdrawiam.
Tomaszzz
Teraz już wiem, że nie działają, ale dowiedziałem się, że powstał konwerter i teraz czekam na odpowiedź czy jest jeszcze dostępny. Przy PESie 5 mam 10 razy więcej przyjemności z gry, a w 6 już się nagrałem i nie widzę by do niej wracać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.