Proszę o wpisanie głosu i argumentacji. Jest to konieczne w celu wyeliminowania głosów ludzi spoza ligi. Dziękuję.
Jak dla mnie 10 min i forma zwykła to najbardziej odpowiednie ustawienia rozgrywki.
siwers99
Sep 30 2009, 18:27
jestem za formą zwyklą ponieważ nie każdy ma szeroką kadrę i czas 10 min ponieważ to jest to wystarczający wymiar czasu.
Orange_91
Sep 30 2009, 18:29
Czas: 10 minut, ponieważ wydaje się najbardziej odpowiedni, ani nie za krótko ani nie za długo.
Forma: Zwykła, nie każdy może sobie pozwolić na roszady w swojej drużynie w przypadku złej formy głównych zawodników.
Tomaszzz
Sep 30 2009, 18:32
15 min to za długo, jak ktoś lubi to niech sobie gra ML po 30 min.
czubinho
Sep 30 2009, 18:59
Wg mnie dobrze teraz jest
lowrider
Sep 30 2009, 19:02
forma zwykła i 10 minut czasu. ustawienia jak najbardziej dobre i przez to mecze będą wyrównane i nie bedzie tlumaczen ze team strzalki mial nie takie
Bodziowlodek
Sep 30 2009, 19:07
10 min bo to wystarczający czas na porównanie możliwości graczy i ich zespołów i forma losowa aby było w tej grze bardziej realnie
JustMe1987
Sep 30 2009, 19:17
Ja natomiast jestem innego zdania. Dla mnie mecz to nie przykry obowiazek porownania kto jest lepszy/ma wiecej szczescia danego dnia a okazja do dobrej zabawy i spedzenia milo czasu przed monitorem. Kiedy sie relaksuje to chce aby ten czas trwal dlugo - 15 minut w tym wypadku. Ciekawi mnie po co nam Ci wszyscy pilkarze z lawki skoro nikt z nich nie korzysta bo nie musi.. Interesujaco jest wtedy kiedy trzeba latac dziury w skladzie albo improwizowac w grze bo braklo dokladnych podan naszego etatowego playmakera czy rajdow naszego dyzurnego skrzydlowego. Oczywiscie dostosuje sie bo w lidze mamy demokracje. Przykro troche ze niektorzy nie czuja ducha tej zabawy i zupelnie inaczej podchodza do rywalizacji w lidze niz ja
Kubbas
Sep 30 2009, 21:16
10, zwykła, bo tak.
Jak dla mnie 10 min jest OK
Forma...hmm...chętnie spróbowałbym LOSOWA, rozgrywki stały by się jeszcze bardziej realistyczne...to jest jakiś argument
Standardowo -> 10 min, forma zwykła...
snajper1929
Oct 1 2009, 13:10
Mur Beton jak PZPN
forma losowa czas 15 argumentacje już podałem w offtopie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.