Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ankieta - czas gry i forma zawodników
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 2
Bakel
Proszę o wpisanie głosu i argumentacji. Jest to konieczne w celu wyeliminowania głosów ludzi spoza ligi. Dziękuję.

Jak dla mnie 10 min i forma zwykła to najbardziej odpowiednie ustawienia rozgrywki.
siwers99
jestem za formą zwyklą ponieważ nie każdy ma szeroką kadrę i czas 10 min ponieważ to jest to wystarczający wymiar czasu.
Orange_91
Czas: 10 minut, ponieważ wydaje się najbardziej odpowiedni, ani nie za krótko ani nie za długo.
Forma: Zwykła, nie każdy może sobie pozwolić na roszady w swojej drużynie w przypadku złej formy głównych zawodników.
Tomaszzz
15 min to za długo, jak ktoś lubi to niech sobie gra ML po 30 min.
czubinho
Wg mnie dobrze teraz jest
lowrider
forma zwykła i 10 minut czasu. ustawienia jak najbardziej dobre i przez to mecze będą wyrównane i nie bedzie tlumaczen ze team strzalki mial nie takie
Bodziowlodek
10 min bo to wystarczający czas na porównanie możliwości graczy i ich zespołów i forma losowa aby było w tej grze bardziej realnie
JustMe1987
Ja natomiast jestem innego zdania. Dla mnie mecz to nie przykry obowiazek porownania kto jest lepszy/ma wiecej szczescia danego dnia a okazja do dobrej zabawy i spedzenia milo czasu przed monitorem. Kiedy sie relaksuje to chce aby ten czas trwal dlugo - 15 minut w tym wypadku. Ciekawi mnie po co nam Ci wszyscy pilkarze z lawki skoro nikt z nich nie korzysta bo nie musi.. Interesujaco jest wtedy kiedy trzeba latac dziury w skladzie albo improwizowac w grze bo braklo dokladnych podan naszego etatowego playmakera czy rajdow naszego dyzurnego skrzydlowego. Oczywiscie dostosuje sie bo w lidze mamy demokracje. Przykro troche ze niektorzy nie czuja ducha tej zabawy i zupelnie inaczej podchodza do rywalizacji w lidze niz ja cool.gif
Kubbas
10, zwykła, bo tak.
jarek
Jak dla mnie 10 min jest OK
Forma...hmm...chętnie spróbowałbym LOSOWA, rozgrywki stały by się jeszcze bardziej realistyczne...to jest jakiś argument smile.gif
Mani3k
Standardowo -> 10 min, forma zwykła...
snajper1929
Mur Beton jak PZPN biggrin.gif

forma losowa czas 15 argumentacje już podałem w offtopie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.