Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Torin's music", czyli moja muzka w PES 4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
torin
Zastanawialem sie jakis czas temu jaka muzyka najlepiej pasowalaby do gry o tematyce pilkarskiej. Instalujac rozne nakladki na PES'a spotykalem sie z roznym doborem utworow: hip-hop, rock, techno itp. Generalnie zawsze byla to jakas mieszanka gatunkowa i cos mi nie "podchodzilo". Postanowilem wiec sam troche pozmieniac. I wtedy przyszla mi do glowy mysl, ze przeciez sa ludzie ktorzy biora gruba kase za promocje pilki noznej, ktorej przewaznie towarzyszy muzyka. Wystarczylo troche poszukac.
Udalo mi sie zebrac pelna liste utworow muzycznych calkowicie kojarzacych sie z footballem. Znanych glownie z reklam, czy wielkich imprez pilkarskich. Sam nie jestem zbytnim fanem takze i tej muzyki ale mysle ze swietnie pasuje do PES 4. Oto link do pobrania:

http://s27.yousendit.com/d.aspx?id=3TEV5TL...J53QD10NU9FRVZ2

Zapraszam do sciagania i czekam na opinie oraz komentarze ;D

P.S. Nakladka ta tworzona byla na bazie "Remember sound patch"
P.S.2. Opis instalacji zawarty w pliku (potrzebne DKZStudio)
[size=18]DZIALAJACY LINK: http://files.filefront.com/Torin_Music_Com...;/fileinfo.html

i latka: http://rapidshare.de/files/1665264/torin_u...update.rar.html
qazwsx
Torin a umieścisz na forum liste tych utworòw :?: :?: np :
powtòrki - cośtam
menu głòwne - cośtam
itd.
torin
Tak w skrocie to:
- menu glowne: Elvis vs XML-"A little less conversation"
- powtorki: Fatboy Slim-"Soul Surfing"
- menu puchar/liga: Ricky Martin-"Cup of life"
- menu statystyk: Safri duo, Dario G, Tamba Trio, Quincy Jones
- poza tym jest jeszcze Kosheen; Franz Ferdinand; Blur; 5,6,7,8's
i inne z reklam (nie dokonca znam)
qazwsx
Dzieki torin za liste, myśle że kilku innym osobom też sie przyda jako zachęta do ściągania ;D
torin
A zapomnialbym :roll: Przed meczem jest kawalek z jednej z moich ulubionych reklam, ale to niespodzianka ;D Powiem tylko ze to reklama sponsora Champions League :wink:
boberto
spoko i dzikei torin spoczko muzyczka :wink:
qazwsx
A zapomnialbym :roll: Przed meczem jest kawalek z jednej z moich ulubionych reklam, ale to niespodzianka  ;D  Powiem tylko ze to reklama sponsora Champions League  :wink:

hmn jeszcze nie ściąnąłem tego mjuzik pacza ale podejżewam że ta muzyka to motyw z reklamy eurocard mastercard wspòlna pasja, sprzeczne odczucia (chodzi mi o tego sędziego ) tak ??
michau000
a czy istnieje mozliwosc "rozbicia" tego calego pliku do zwyklych utworow? (mp3 czy cos)
torin
A zapomnialbym :roll: Przed meczem jest kawalek z jednej z moich ulubionych reklam, ale to niespodzianka  ;D  Powiem tylko ze to reklama sponsora Champions League  :wink:

hmn jeszcze nie ściąnąłem tego mjuzik pacza ale podejżewam że ta muzyka to motyw z reklamy eurocard mastercard wspòlna pasja, sprzeczne odczucia (chodzi mi o tego sędziego ) tak ??

strzal...pudlo smile.gif niestety tongue.gif
czy gra pan dalej :?: ;D
Tomak
Ja wiem :!: To będzie : Aj law ju bejbe, lalalalalalalaaaaaaa smile.gif
zborek
O fajne to jest.Dzięki Torin.Trzym się.
Pozdro
;D ;D :wink: :wink: :wink:
torin
a czy istnieje mozliwosc \"rozbicia\" tego calego pliku do zwyklych utworow? (mp3 czy cos)

Pewnie ze tak :wink:
1. otwierasz plik torin_music_compilation.dkz za pomoca DKZStudio
2. zaznaczasz pliki adx ktore chcesz i dajesz extract marke files(czy cos w tym stylu)
3. jak masz ADXTools to za pomoca polecania w konsoli(wiersz polecen) piszesz adx2wav nazwa_pliku.adx i masz wav'a
4. dalej juz chyba wiesz jak na mp3 przejsc tongue.gif
torin
Ja wiem  :!: To będzie : Aj law ju bejbe, lalalalalalalaaaaaaa  :)

i znowu pudlo tongue.gif
qazwsx

Jasne :!: ;D ale już wiem na 100 % że to jest reklama playstation2 co tak wszyscy sie ułożyli w gòre i każdy chce sie dostac na gòre,
o to chodziło ??
torin

Jasne :!: ;D ale już wiem na 100 % że to jest reklama playstation2 co tak wszyscy sie ułożyli w gòre i każdy chce sie dostac na gòre,
o to chodziło ??

[b][size=24]BRAWO!!! ;D
qazwsx
[quote][quote][quote][quote][quote]A zapomnialbym :roll: Przed meczem jest kawalek z jednej z moich ulubionych reklam, ale to niespodzianka ;D Powiem tylko ze to reklama sponsora Champions League :wink:[/quote]

hmn jeszcze nie ściąnąłem tego mjuzik pacza ale podejżewam że ta muzyka to motyw z reklamy eurocard mastercard wspòlna pasja, sprzeczne odczucia (chodzi mi o tego sędziego ) tak ??[/quote]

czy gra pan dalej :?: ;D[/quote]

o to chodziło ??[/quote]
BRAWO!!!

[b][size=24]JUPI
;D ;D ;D
michau000
moglby ktos zarzucic linkiem do angielskiej wersji dkz? wszystkie jakie sciagam sa hiszpanskie jak na razie...
torin
[quote][quote][quote][quote][quote][quote]A zapomnialbym :roll: Przed meczem jest kawalek z jednej z moich ulubionych reklam, ale to niespodzianka ;D Powiem tylko ze to reklama sponsora Champions League :wink:[/quote]

hmn jeszcze nie ściąnąłem tego mjuzik pacza ale podejżewam że ta muzyka to motyw z reklamy eurocard mastercard wspòlna pasja, sprzeczne odczucia (chodzi mi o tego sędziego ) tak ??[/quote]

czy gra pan dalej :?: ;D[/quote]

o to chodziło ??[/quote]
BRAWO!!!

[b][size=24]JUPI
;D ;D ;D[/quote]
Wlasnie zgadles to jest utwor z bardzo starego filmu a spiewa go taka mala dziewczynka Shirley Temple, a tytul to "Get on board"
Tomak
michau000 - opciones>configuraciòn>idioma : spanish zamien na english ;D :wink:
michau000
wpadlem na to sam, ale nie ma takiej opcji (tylko spanish).
coz, poszukam jeszcze troche

edit: ok, juz mam;o)
torin
[quote]moglby ktos zarzucic linkiem do angielskiej wersji dkz? wszystkie jakie sciagam sa hiszpanskie jak na razie...[/quote]
szukac czy nie szukac, oto jest pytanie tongue.gif

prosze: http://www.issonline.pl/PATCHE/DkZ_Studio.rar
_DEVIL_
czesc...czy wiek ktos gdzie sciagna klip z muzyka elvisa !!!!!!co graja na statku trojkami....!!!napewno widzieliscie ta reklame nike....jesli ktos ma linka do pelnego klipu bardzo bym prosil!!!!!
qazwsx
devil905 sprawdź na www.nikefootball.com
ps. 1: chyba jest na http://www.soccerclips.net/show_public.php właśnie zasysam
ps. 2: wpisz sobie w googlach => nike football video+clip <= i szukaj
qazwsx
Sory że nieedytuje tego posta ale ten post dotyczy czegoś innego :
ma ktoś może motyw gwizdany z reklamy eurocard mastercard z tym sędzią ??
Marecki
Nie moge sciagnac tego pliku. Ile on zajmuje? Bo moze podesłał by go ktos mi na maila [email protected]
torin
Nie moge sciagnac tego pliku. Ile on zajmuje? Bo moze podesłał by go ktos mi na maila [email protected]

Sorry stary ale to wazy prawie 100 MB tongue.gif Juz wiem, dam pozniej nowego linka ;D
Diablo
Czekam na linka :wink:
torin
Tu jest link do torrenta:
http://rapidshare.de/files/1644943/torin.r...ar.torrent.html
zwykly najprawdopodobniej dam jutro jak wykonam upload tongue.gif

P.S. Chce wrzucic na File Front ale narazie nie ma miejsca :cry:
duch
a ja mam problem z wgranie muzyki do pes4 programem dkzstudio. Włączam program, wybieram load i plik torin_music_compilation.dkz, nie mija sekunda a po załadowaniu muzyki program się wyłącza.. czy wiecie co może być przyczyną???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.